Bóža : chcela som sa spýtať ako sa majú Fredík s Jessienkou a hlavne Fredík ako sa pasuje s Inzulinom .
Potom by som sa chcela nejako dohodnúť ako ich dopraviť ku mne . Od
18.7 - 25.-7 som mimo domu ,presnejšie v Třebihošti ,takže som sa chcela spýtať ,či sa nájde niekto ,kto by mal
od 27.7. zrovna cestu na Slovensko ,alebo proste bližšie k môjmu domovu a mohol by so sebou zobrať fretky ....( bývam pár kilometrov od moravského Hodonína ).
26 .7. som tiež doma ,ale nebudem mať auto .
Alebo teda ak by platila ešte ponuka Oldmamut , tak potom keby sa dalo mi ich doviezť tam na chatu do
Třebihošte ,tak
24.7.,alebo ráno do 10,00 hod.už na spiatočnej ceste domov 25.7. ???? Z chaty odchádzame 25.7. o 10,OO hod. No ono mne to je celkom jedno ,proste ako by to oldmamut vyhovovalo najlepšie ,len ja si ich tam netrúfam mať celú dovolenku ,lebo budeme s detmi ,psom a 2 fretkami chodiť na výlety ( do Krkonoš ,do Broumovských skal,a pod.) a budeme sa vracať až navečer a neviem ako by som to robila s ďalšími dvomi freťulkami,ktoré ma ešte nebudú poznať a ešte tomu s chorým Fredíkom . A na chate ich nechcem celý deň nechávať samých .
Problém je, že na chate asi (skôr určite) nieje prípojka na net ,takže takto nebudem s nikým v kontakte . Jediná možnosť je telefón ,čo teda vyjde o dosť drahšie obe strany ,keďže by to bolo cez roaming . Takže by bolo najlepšie ,keby sa to na 99% dohodlo ešte predtým.
Takže ak by sa s oldmamut dalo dohodnúť až ku koncu toho nášho pobytu,alebo teda keby mal potom niekto cestu sem
Ach jo
. až sa cítim blbo ,že to tak komplikujem
Bolo by pre vás jednoduchšie ,keby si ich proste niekto prišiel zobrať do útulku a odviezol si ich domov bez zbytočných cavikov . Keď ja si stým inak neviem dať rady
Mrzí ma to.
Len dúfam,že sa u nás drobci budú cítiť dobre ...už teraz ich beriem ako keby boli už moji
A ešte pár otázok na Bóžu :
1. Aké granulky baštia ? (aby som mala také na aké sú zvyknuté )
2. K Fredánkovi bude aj nejaký papier ,že má Inzulinom pre veterinára , alebo mu to stačí len povedať, že ho má?
3. Ten Prednison mu môžem už teraz u veterinára zobrať ,alebo až potom ? ( no keď ho potrebuje každý deň ,tak aby ho mal aj u mňa hneď ). Neviem ako sa v takomto prípade predpisujú lieky
4. A koľko majú vlastne rokov ,aspoň len tak približne ( vie sa to vlastne? )