Tak Aronek plně v říji, už mu ani plyšáci nestačí, ted se snaží obskočit už i mě..
nejdřív mě celou olíže a pak se zakousává kde se dá a tahá si mě pod gauč...nic příjemného teda..:-/ nechci ale kastraci uspěchat...dokud nemám to druhé miminko doma, tak počkám....Aronovi je 10 měsíců, tak třeba aspon do toho roku počkám....furt nemáme na žádné miminko štěstí..
všude kolem se rodí jen tchoříci a my chceme bílou nebo šampaňku...
btw, mám ted takový menší problém..Aron se mi začal strašně šupit...má strašně moc lupů po kožíšku..kuže nemá červenou vůbec, jen se prostě loupe...koupu max jednou do měsíce šamponem marty a koupila jsme si deodorant od ferretsheen....nevíte čím by to mohlo být?? šampon používám tak jak píšou na obalu, v ne uplně přsném poměru, ale prostě do lavoru s vodou trochu prsknu martyho at udělá pěnu, tou aronka pěkně umyju a pak pečlivě opláchnu čistou vodou...jelikož ale marty vůbec nijak nevoní, tak jsem zkusila koupit beaphar, ale ten jsem ještě nezkusila, pže jsem koupala minulý týden... už jsem celkem zoufalá..ted jsme přišli venku a šla jsem na chviličku z pokoje, přijdu zpět a aron posetý lupy...nejspíš se zrovna drbal když jsem u něj nebyla....u vety jsme byli, protože měl kolem páteře takové černé tečky, zrníčka, myslela jsme že je to trus nějakého parazita nebo něčeho, koupila jsem mu advantix proti parazitům, ale tečky má pořád, vymýt vodou nejdou vůbec...vet mi řekl že to parazit není že to vypadá na nějakou špínu..je fakt že mi před pár měsíci převrhnul zrnkovou kávu, ale nezdá se mi že by se v tom nějak vyválel.
ono to fakt vypadá jak logr z kávy...tak nevím vůbec co nám je....
ty zrníčka má fakt jen podél páteře od ocásku ke krku..jinde ne...blechy ani parazity snad nemá, tomu bysme kdyžtak zabránili tím advantixem co jsme kápli za krk...
ach jo.....
kdyby někoho něco napadlo co by to mohlo být, tak budu ráááda za každou radu...