Kvok do pelechů tchořata!
Tak jsem zase tu, chááá... ale pšššt... holky a panička chrundí, tak ať je nevzbudíte!!!
A jako obvykle mám hned několik novinek...
1. Z Brusnice a Boriny jsou pěkné puberťačky. Já pryč drahé malé pídě, které na kvok poslouchá. Honí se, perou... každá vyrostla v krasavici jiného rázu. A v rodince se proslíchá, že na jaře snad já a Brusinka...
2. Sotva jsem si stačil zvyknout na ty dvě, nadešel další den D, hodina H. A začalo to nevinně. Ju a musím uznat, že ten den jsem očka nezamouřil, takže můžu dát správný popis:
8:00- okolo mého bytečku se pohybuje cosi, co vzdáleně připomíná paničku... přízrak ranního vstávání
8:30- Ha! Z koupelny vylezla panička. Jde dát jako obvykle pusinku Lojzíkovi (to jako mě
) a ženskému osazenstvu
9:00 papání s paničkou
10:00 Pozorování prvních neobvyklých jevů- Panička pobíhá neurčitě po bytě a telefonuje a telefonuje
11:00 Změna, zvoní telefon (tak aby jste věděli, jsem vzdělaný freťák. Miluji ovladače, mobilní telefony. Jen nechápu proč mi je berou, když se všemožně snažím vymačkat zoubky tlačítka
)
13:00 Tak a běháme- jenh nás panička pořád muchluje... Kdybych věděl proč asi...
14:15 Příchod dvounožce... bacha... berou chodící domeček a mizí kdesi ve dveřích
14:30 ale tak jooo.... jsem si zdřímnul noooooooo....
16:00 Návrat dvounožců... bacha útok!
16:15 Bacha panička už nás zase muchlá... a dole na zemi... pobíhá bílé cosi!!!
21:00 Bílé cosi je fretka?????!!!!! Ještě menší než byli ženský... a vyhublááá... ona nemá ráda asi papání....
21:20 Žere jak zjednaná... BOŽE!!!!
21:30 Chrní mi v pelíšku !!!!!
Závěr: Jsem bezdomovec, chudáček vyhublí a terorizovaný bílou chlupaticí!
O pár dní později: Jééé, freťule, já se asi zamiloval
. Už vím jaké to je... Něžně ji hryžu kožíšek, umývám ouška... Co se to se mnou děje???
Ta malá, v nynější době chlupatá koule sněhová, dostala jméno Ganéša, ale dvounožci na ní volají Gany, Gaňulo, Gandule! Zdá se mi to trochu vedle... no.... Ale každopádně se z ní vyklubala správná fretice a velice rychle dala najevo páníčkům, kdo tady velí!
A poznatek do života: Od odříkavaného tchoře největší kus!!!