Ahoj Moniko a Kety.
Hezký povídání o Ketynce. Pročítala jsem tvůj deníček. Musím souhlasit s holkama ohledně toho krmení whiskasem atd. Bohužel se musím přiznat, že když jsem si pořídila první fretečku, taky jsem jí zpočátku krmila i kapsičkama whiskas, ale jen dokud jsem si řádně nepročetla veškeré fretčí fóra, kde jsem zjistila spoustu důležitých informací o chovu fretek. A jsem za to vděčná. Taky jsem krmila 2krát denně díky knize o chovu fretek, kterou jsem tenkrát měla, ještě, že existují tyto fóra, abych za včas prokoukla svůj omyl. Myslím, že i díky tomu je má první freťulka tak drobná. No nedá se to vrátit, ale teď ji i další dvě, které přibyly během dalších dvou let, krmím pouze kvalitními granulkami Totally ferret of Boshe, občas dostanou ještě Vitacraft, Ontario Kitten, ale to je tak vše. Měla jsem trochu problém s jednou z nich nechtěla granulky, které měla pořád, papat, tak jsem jí to začala střídat a je to lepší.
Hele koukám, že píšeš, že máš i křečka, jen bych ti chtěla poradit, nepouštěj je spolu ven a klece měj radši v jiných místnostech, křeček by to nemusel přežít, až bude tvá fretinka dospělá, mohla by si na něm smlsnout. (to jen tak na okraj, taky jsem chtěla skamarádit fretku s činčilou, což byla teda skoro vražedná podívaná, taktak jsem je stihla odtrhnout, no ale chybama se člověk učí
)
Ketynka vypadá na fotce moc krásně. Tak vám přejeme hodně srandy.
Mějte se a budu se těšit na další příspěvky.
Jalinka, Dáreček, Šmudlinka a Mistynka