Venku sněhuje a sněhuje a nějak nechce přestat, doma se uklízí, peče cukroví a za chvíli vánoce. Ale je to paráda, když už zima, tak pořádná
Když už je teda tolik sněhu i jala jsem se využít trochy sluníčka a vytáhnout tchoře ven. Jaký můj velký omyl, že jim udělám radost, budou si norovat a huhulákovat, prdlajz
Prvni jsem vytáhla Kachnu a Kryšatého, tak jsem je nasrala poprvé, proč je jako tahám z pelechu odpoledne, postrojky snášejí v poho, to je moc neobtěžovala, ale Kača začala něco čut, bo postrojky, znamená venek a venek je fůj. Jak jsem otevřela venkovní dveře a fuklo na nás mrazivo, už se mi ruce třepaly jak bych držela dva vibrátory.
No ve sněhu to nebylo o moc lepší Kačena ztuhla jak naježený trpajzlík, Kryšpín mi asi chtěl udělat radost, tak parkrát nornul, jak jsem čupla, už jsem je měla na klíně a šlo se domů.
No jak se hrnuli do pelechů, asi netřeba říkat
Na řadu přišly holky, tak tam jsem je naprdla teda vícekrát, prvně co je budím, pak boj o nasazení postrojků a ta zima zase, Sára napodobila Kačenu takže truhý naježený trpajzlík, Bára sice běhala, ale jenom proto, že sledovala moje nohy, jediný zdroj tepla, po kterém by se vyškrábala do ještě většího tepla
tak jsme po minutě taky fičely domů.
Takže snížek asi naše oblíbená zábava nebude.
Jinak momentálně máme fret 5, jedna slečna je v léčení, ale je s Kačkou a Kryšínem dokupy,teď je tu zrovna kravál.
Slečna se říjila a kupodivu ji Kryšpín říji ukončil kanec jeden
No a máme zde problém dvě, holka má falešku no a kdo není po ruce Tlustínek a Kachňa, tak je tu kravál, páč chudáci mají zaracha a je celkem sranda, jak taková 700g slečna tahá skoro 1,5kg váhy do pelechu, no ale aspoň si už hraje, protože jinak celou dobu co je u nás, jak jsou puštění tak se jenom chodí mazlit
Fotečky máme, ale musíme stáhnout, tak dodám posléze, jinak všechny pozdravujeme, to víte s Hančou není tolik času ma písaní