Zdravím všechny naše příznivce. Tak nám zase nešel dlouho net. Stráááášně dlouhá doba
A tak zase brouzdám po fóru a deníčkám a jsem mimo mísu
Čtení tak zase na měsíc, aspoň se nebudu nudit
Jsem totiž od května na nemocenské a pomalu je ze mě koule (těhotenská) už mám 20kg nahoře, tak snad do porodu neprasknu
Co nového u nás? Kryšpína přechází říje, ale Kačku pořád šikanuje. Shodil nám srst a tak je na ježka, nebo spíše jezevce, zkusím tady dát foto na kterém to jde vidět, vypadal fakt legračně
V úterý byl na kastraci,pěkně se panu doktorovi za jeho práci odvděčil
Při první injekci mu posrajdil a počůral komplet celý stůl
V čekárně jsem strávila celkem hoďku a z toho samotná kastrace trvala cca 15 minut. Kryšpínek dostal ATB Synulox na 5dní. Ranky mu nešili, prý aby odtíkal sekret a hojení trvalo cca 3dny, jen se nesměl olizovat a byt v čistém. Operovaný byl kolem 11hod. a jedl už v 16hod, kdy se probral úplně z narkózy. No a ještě jsem zapoměla, že pano vetovi zapušil ordinaci, jó to tak rychle nevyvětrá
Kačenka je strašná mazlinka, čím dál tím větší, teda jen se mnou, Míšu má na hraní .
No a jelikož příjdou o svůj pokojíček, protože z něj bude dětský, bude se stavět v pořadí již třetí voliéra
Ale bude ještě větší než stávající, z té bude asi část venkovní voliéry, nebo se udělají boxy pro útlkové freťule.
Největší novinkou jsou naše dvě holky Sára a Bára. Sára je albínka a Bára buď šampuska, nebo skořice, nevím
Jsou to pětileté sestry, původně ze zverimexu, hrozné mazlinky. Jediný problém je, že neviděly nikdy fretky a jsou na sebe silně fixované, takže naše zrovna moc nemusí, hlavně teda Kačku. Ale snad se to časem srovná.
Tentokrát to není moje práce, ale od Míši, který šel do práce a přijel s fretkama a kompletní výbavou. Původně holky, měly zůstat, než půjdou dále k adopci,ale prostě si nás omotaly a tak zůstaly natrvalo. A stejně to už je jedno jestli fretky dvě, nebo čtyři
No a ještě máme v plánu udělat fretčinet, z bývalého chvílku, už jsme vše vybourali a těď už se bude jen stavět, tak snad doložím fotodokumentaci, průběžné stavby.
Tak zatím papa