Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 21.Lis.2024 - 21:48
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 8.Led.2008 - 8:17 
  Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Je mi to líto :(
Aspoň ti malej poslal svého kamaráda abys si tolik nesmutnila.
Moc držím pěstě :wink:

Connie,Dejna,Mondí,Anat,Kettý,Leslie,Amálka,Kloe,Tosca,Vanity a Devil a kluci Oskar,Čárlí,Filípek,Falko,Scoth,Stuart a Elroy:-) ve vzpomínkách Sindy,Cassie,Andy,Osky a Caisey

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 8.Led.2008 - 13:11 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Prave! me to taky prijde, jako by ti ho poslal Romeo.. :-)

Obrázek

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 8.Led.2008 - 13:58 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Ale fakt že jo... Tobík je zlatíčko, hodnej (aspoň zatim), včera trochu oškrábal gauč, v kleci spapal Shiny cat konzervu a nějaký granulky, spinkal v hamace a ráno koukal, kde co lítá... tchoři maj klec vedle něho, tak jenom nevěřícně koukali, co to má jako bejt? Až ho vezmu k vetovi na prohlídku, tak je začnu seznamovat... A zejtra sem hodim nějaký foto...

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 9:54 

Včera jsem nebyla skoro doma, ale dneska večer už sem snad fotky dám. Včera jsem byla akorát s Tobiášem u veta, protože celkem frkal, tak dostal akorát Vincentku ve spreji, mám mu to stříkat do čumáček (chudáček u toho celkem drží...), dávat dál Calopetku a Probican, kdyby se nelepšil, tak zejtra nebo v sobotu přijít na ATB. Hezky žere, chodí na wc (akorát sem tam to v kleci hodí vedle, mimo klec jsme ho zatim nepřistihli) a jak vidí tchoře, tak kvoká... takže po preventivce, kterou máme v úterý u Kňákala, je snad začnu seznamovat...

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 18:29 
 ICQ  Profil

No obrovská gratulace!!!
Super, že máš novýho stříbrňáska, tak ho za nás pomuchluj a Píďa že mu posílá jemný kousnutí za krček :-)

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 20:58 

Peťo děkujem... :)
Tobiášovi jsem dneska stříhala drápky na zadních packách... pušnul si při tom a musim říct, že takovej puch jsem snad ještě nezažila... Zlatej Rocky, když zapuší... zase je to úplně jinej smrádek... Jenže mu ani nemůžem umejt zadeček, protože má rýmu, tak aby ještě víc nenastyd :( jinak za ty 3 dny, co je u nás přibral 100g, takže 1,45kg. Nic moc, ale aspoň něco. Až bude oočkovanej a zaklimatizovanej, bude muset na kastraci, chudáček... ani moc neznačkuje, jenom lehce, ale kuličky má teda pořádný. Má strašně jemňounkou srst, takovou skoro dětskou. Tak by mě zajímalo, jestli je to loňský mládě, nebo je starší... strašně rád drápe gauč a koberec, hodně papká... a ještě furt zkoumá. Nebo spinká. Chtěla jsem sem dát ty fotky, ale nevim jak, když je nemám na netu :-/

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 21:09 

http://forum.fretka.cz/file.php?1,file=4575
http://forum.fretka.cz/file.php?1,file=4574
http://forum.fretka.cz/file.php?1,file=4573

Tak aspoň takhle.... poslední je focená ještě v pondělí, ostatní v úterý. Má hezky křivej čumáček :) no, ještě ho budu fotit, ale zatim se mu to moc nelíbí...

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 21:30 

Je kouzelnej, moc sladkej pida.. :)
My jsme si taky rikali, ze nam prijde cumes nekrivo a je to fakt pravda, nezdalo se nam to.. :) Tak to je dobre, ze ho budes kastrovat, tohle je totiz vada, ktera je natolik vazna ze se kvuli ni vyrazuje z chovu. Coz ale stejne fretulce neprekazi v tom, aby byla skvely mazlik, coz Tobik urco bude :)

Obrázek

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 21:40 

Já bych s nim nechtěla krejt, když neznám jeho původ, nic... čumáček má křivej, ale aspoň má nějaký poznávací znamení... Jinak ale fakt nechápu, jak se ocitnul na ulici... je mazlivej, očividně zvyklej i na fretky (řikala Pavla Z., moje fretky se s nim zatim vídaj akorát přes mříže...), dává krásný pusinky... tak nechápu, jak se dostal ven. Přijde mi, že kdyby se ztratil, už by ho mohli mít doma, kdyby se trošku snažili... Fakt to nechápu...

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 21:56 

No taky mi to nejde moc do hlavy :roll: jinak vim, ze kastrujes kvuli neznamemu puvodu.. A je fakt ze cumacek bude lepsi poznavaci znameni, nez bilej flicek ve spodu packy, ktery uvadi skoro kazdy druhy majitel tchorovite fretulky.. :lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 21:58 

Jojo, on má celkově takovej tupej xichtík :)
Jinak třeba u Romea bylo poznávací znamení natržený ouško, no :( strašně nám furt chybí :( nemůžu ani kouknout na nějakou fotku, prostě to nejde, chjo :(

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 22:22 
Site Admin

To je jako s Gedgitkou, taky jsme nemohli pochopit, jak tak hodný zvíře někdo mohl vyhodit. Snad kvůli té pacce? No kdo ví. To už se asi nezjistí, majitel se nehlásil ani když jsme rozvěsili letáčky po okolních dědinách a nechali vědět i po veterinách a záchranné stanici. Nikdo se neozval a lískty tam visely docela dlouho.

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 23:04 

rynn: je to holt jeste brzo a i me to zaboli kdyz to slysim a to jsem ho videla naposledy v sestem tydnu a pak jen na fotkach..
Ztrata chlupacka je strasna, kdyz jsem nasla Yume, sedela jsem s ni dve hodiny venku v zime a nedokazala se pohnout a jen jsem brecela.
Tohle nas nikdy neprestane bolet.. ale casem se bolest zmirni a zbudou krasne vzpominky na krasne okamziky..

Obrázek

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 23:09 

Já vim, no :( já mám hlavně hnusnej pocit z toho, že jsem ho vlastně nechala zabít :( a taky kvůli tomu, že třeba když bych s nim šla o tejden dřív, mohlo to bejt jinak. I to, že on jednou začal kašlat, ale pak 3 dny nic. Kdybych s nim šla hned, třeba mohl žít, na práškách, ale žít :,(

Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: 10.Led.2008 - 23:15 

Rynn: neblbni! Verim, ze jsi to poznala fakt v prvni moznou dobu, kdy si mohla.. Navic spoustu jinych lidi by treba i dalo na nas, kdyz jsme psali, ze to muze byt riji..
Ty jsi mu pomohla od trapeni! Tahle nemoc se bohuzel obcas u mladych fretek objevi (stejne jako u malych deti) a s tim nic nenadelas a nemuzes mu moc pomoc. U fretecek je to jeste horsi v tom, ze u nich to probiha tak moc rychle, ze to vetsinou nejde ovlivnit :(
Jeho priznaky nebyly takove, ze bys to rozeznala driv! Dyt ty behas s fretulema pro kazdou "prkotinu" - a to je dobre ;) takze verim, ze tohle vic ovlivnit neslo.. Dulezite je ze se broucek netrapil a v tom si mu pomohla ty!

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 149 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Další