Závidim všem lidem, co maj čistotný a vychovaný fretky
já takový asi doma nemám....
Rocky a Meggie choděj v kleci nádherně na WC, nikdy nejdou vedle. Když jsou na chatě na volno, choděj krásně na WC, co maj v pokoji (klec tam nemaj), ale pokoj prostě berou jako svou klec. Jak jsou ale puštěný a vědí o tom, jsou to prasátka... Úspěšnost chození na WC mimo klec je asi 50%... a to jsem za to ještě ráda...
Teď mě ale dostává Tobiáš
On je homosexuální "děvkař"
nadevše miluje Rockyho, takže když už je jeho přízeň neúnosná, jde do klece a teprve, když už Rocky spinká, tak je vyměnim. Meggie ho tak nebere, to je spíš nouzovka... a ta to chudinka těžce nese.
Taky je to pěkný čuňátko- když se naštve, tak čůrá i se*e všude možně po kleci (klidně i k sobě do pelechu....), ale když je spokojenej, je čistotnej
A nejlepší je lomcování mřížema... Tchoři to dělali taky, ale ve chvíli, kdy jsem třeba šla kolem klece, nebo v noci šla na zíchod nebo tak něco... Odnaučili se to celkem rychle, prostě jsem je ignorovala. Tobiáš ale třeba začne ve 2 v noci jen tak lomcovat mřížema. Stylem, že se pověsí zubama a prostě trhá (taky jsou už dvířka pěkně zprohejbaný
)- a tim mě vzbudí. Je mu jedno, že se ani nehnu, že ho ignoruju, že to vlastně začal dělat jen tak, prostě 5 minut trhá mříže a pak jde zas chrnět
Tchoři ale jeho příchodem pěkně ožili, běhaj o dost víc, kvokaj jako nikdy... Teď jenom doufám, že po kastraci Tobíka budou moct všichni bydlet spolu, jemu je asi samotnýmu v kleci smutno, ale protože při běhání nenechá Rockyho ani najíst (Rocky se snaží si nabrat do tlamči co nejvíc granulek a Tobík ho zatim táhne za ucho pod skříň
), tak by to teď prostě nešlo, no