JJ běháme skáčeme a vysíláme znuděné pohledy na kolemjdoucí s prosbou v očích "nastěhujte mi tam už i poličky a zbytek domečků
" jenže ještě má Toňulka smůlu. Nechám ho v přízemí než mu vytáhnou stehy
Dneska jsem dohamali ATB a koncem týdne půjdeme na tahání stehů (doufám, že to zvládnou i tady
)
Nika101 napsal:
Mamutko to máte docela z ruky do Jablonce,ne???A jak to probíhalo?Je jasný,že se musíte objednat..a oni ten zákrok udělají ,,na počkání" ?
Z ruky to máme opravdu máme (cca 2hod.), ale taťka si vzal dovolenou a trefili jsme na první pokus
Opravdu, když vidím, jací jsou v TU a okolí odborníci, nic vážnějšího bych jim nesvěřila. Ono stačilo, že nám povrtali očkování
Jinak probíhalo to tak, že jsem se přes e.mail dohodla s paní doktorkou a obědnala obě holčičky (Tonda na kastraci a Terez na vyšetření). Hned v 9hod. jsme tedy dorazili, paní doktorka nás moc hezky přivítala a hned se jala oňuchlávat Toníka
Poslechla mu srdíčko a píchla anestetika... pak putoval do přepravky a čekal... Terez jsme vytáhli s taťkou v rukavicích. Když ji chtěli oholit nožku na krev, porafala mě i taťuldu do krve i přes rukavice, takže dostala taky injekci, aby ji vůbec mohli vyšetřit... no a pak už nám jen bylo řečeno ať si přijdem v 11hod.... takže jsme se prošli do Penny (jako bychom ho v TU neměli
) a vrátili se do čekárny. Když na nás došla řada, dostali jsme nejprve Terezku s tím, že jí vzali krev. Na pohmat nic špatnýho z krve se uvidí. Pak se nás ptala paní doktorka jestli chceme udělat i hormony, ale že je to zbytečně drahý, když to není jasný.(ovšem nám se vyplatí dát zbytečně 1500 za hormony, než tam pak jet znovu). No a pak přišel na řadu Toník. paní doktorka mu prohlídla ještě jednou jizvu, vytáhla kanilu a zalepila. Vysvětlila nám co dělat a dala nám tekutou stravu pro obě, když se mjaí probouzet... pak si vzala e.mail na mě, aby mi poslala výsledky a mohli jsme prokonzultovat další postup u Terezky
Uf.Tak podrobnějc to nešlo, tak doufám, že to uspokojí tvé zájmy
Opravdu doporučuju. Nejednají tam s Tebou jako s pitomcem, který má sice doma fretku, ale určitě o ní nic neví. Vyslechnout Tě, co potřebuješ i to co si o tom myslíš a případně se doptají na detaili. Myslím, že kastrace fretek je tam na denním pořádku a je vidět, že se v tom vyznají. Toník je tejden po kastraci a jizva není skoro vidět (až na ty stehy
)