Delší dobu jsem nepsala, tak to musím napravit.
I když jsem na fóru každý den (několikrát
), tak nějak mi chyběla nálada na psaní do deníčku. Příčinou je, že řešíme bydlení (více viz
viewtopic.php?f=12&t=438). Teď už je ale líp a můžu dohnat resty.
Předevčírem jsem si vyzvedla balíček, co nám přišel od Frodíka. Byl tam kalendář s fretími jmény, malinový šampon, rolnička ve tvaru fretčí hlavičky, granulky pro seniory, šustivé míčky, ježek na prutě a pamlsky. Snad jsem na nic nezapoměla... Já mám největší radost z rolničky. Dala jsem si ji na klíče, snad ji hned neztratím....
Opiculce se líbí ježek na prutě. To je počin! Za jedno Julínkovné tolik radosti! Má rozkošnou růžovou prdelku
a vyluzuje parádní zvuky. Bohužel nemám fotky, ale to se napraví o víkendu (přítula foťák bere do práce a když se večer vrátí, je na focení špatný světlo
). Míčků Marybel si vůbec nevšímá. Ještěže byly tak levný... Pamlsek ji taky neohromil, měla jsem pocit, že jí to dávám za trest a ne za odměnu... Ale mám svoje metody, jak ji přesvědčím, aby to jedla a měla to za pochoutku, jo ta se bude divit
. Nové granulky jsem zatím neměla odvahu vyzkoušet, ale s tím zatím (ťuky ťuk) nikdy problém neměla. Většinou začne žrát vše, co jí v misce přistane (nic jiného jí nezbude) (když to není něco vyloženě exotického, co za jídlo nepovažuje, např. banán). Šampon vyzkoušíme taky až dobereme ten starý. Ale voní úplně úžasně. Asi Opicu budu vždycky po koupání ochutnávat
.
Pomaloučku nám zarůstá vyholené bříško. Má na měn ty kraťoulinký chloupečky, úplně jako plyš. Vždycky jí do toho zanořím nos a mám z toho srandu, Opiculi už to ale tak zábavné nepřijde, tak vždycky zafňuká a pak znechuceně odejde. Není to mazlící typ, ale s tím si moc hlavu nelámu. Je přece jasně vidět, kdo je tu větší
.
Tak zatím zdarec, buďte všichni zdraví a spokojení! Kačule a Opicule