čiki napsal:
Chtěla bych se zeptat na klece co jsou u vás k prodeji.Jsou pro jednu fretku nebo dvě.Moje fretule má možnost bít mimo klec cc 5 hod děně i víc.Pokud by byly dvě stačilo by jím to.Nikde jsem nenašla zda jsou na jednu nebo dvě moc děkuji za odpověd.
Klec Furet Plus pro fretky - 80x50x70 cm, si myslím, že pro fretku, která bývá pravidelně každý den pouštěna po bytě, bohatě stačí. V pohodě se tam vejdou i dvě fretky. Ono stejně, kde se vejde jedna, vejde se i druhá, třetí. Klec Furet XL - 80x75x86,5 cm, je větší pro 2 fretky i tři, myslím. No a pokud jim chce člověk opravdu dopřát i řádění v kleci, tak potom klec Furet Tower je opravdu fretčí činžák - 80x75x161 cm.
petulevrtule napsal:
Zaujal mě zverlit...Proč už není jen těch pár co bylo
teď nevim, jaký si vybrat
je možno nějak vidět (třeba jestli to všechno zkoušíte...)Nafotit, jak to vypadá (ta hrubost těch zrnek???) nějak si to nedokážu předstvit, co je super jemný? Nebo to k něčemu přirovnat???Je to jako obyč. písek v pískovišti? A ty vůně? Jordi, jak Vám to doma voní?
Tak my máme osobní zkušenosti se Zverlity zeleným hrubým červeným, hrubým s vůní a fretčím hrubým. A jelikož se všechny tyto osvědčili, rozhodli jsme se rozšířit nabídku na celou řadu. Také proto, že jsme někde slyšeli, že někomu vyhovuje jemný písek, tak jsme neváhali. Z vlastní praxe to zatím nevíme, ale údajně ten jemný hrudkuje ještě o něco více než hrubý. Údajně se tak nevynáší na tlapkách, protože neuvízne mezi polštářky. Ale jak říkám, zatím jsme ty jemné ještě nezkoušeli, nicméně věříme, že se najdou tací, kteřím vyhovuje, nebo vyhovovat bude.
Ano, jakmile je budeme zkoušet, můžeme je nafotit, to není problém. Prozatím pro představu zrnitosti, výrobce uvádí:
ZVERLIT prírodná podstielka ... frakcia 1-4 mm
ZVERLIT prírodná podstielka jemná ... frakcia 1-2 mm
ZVERLIT prírodná podstielka s vôňou ... frakcia 1-4 mm
ZVERLIT prírodná podstielka jemná s vôňou ... frakcia 1-2 mm
ZVERLIT prírodná podstielka super jemná ... frakcia 0-1 mm
ZVERLIT prírodná podstielka super jemná s vôňou ... frakcia 0-1 mm
(
Frakce / frakcia = velikost jednotlivých zrn, neboli velikost ok v sítu, přes které se to prosívá.)
Vlhkosť - max. 12%, pH - 9,5, Hmotnosť - 6 kg