Atalanta napsal:
Ahojky, jak tak prohlížím novinky v obchůdku, všimla jsem si deodorantu do toalet DeltaPet. Ačkoli na takové věci moc nevěřím (ale nemám s tím zkušenost, tak kdo ví
), tak by mě zajímalo, jestli s tím má někdo zkušenost a ví jak to funguje? Jestli by to třeba mělo cenu (a hlavně účinek) vyzkoušet do kupy s fretčím zverlitem, který je sám o sobě hodně dobrý (ale mamka to stejně pořád cítí
)... A taky by mě zajímalo (pokud to teda funguje) jak rychle se spotřebuje jedno balení, protože mi není jasné, kolik se toho má do záchodku dávat... A voní to nějak?
My s tím máme zkušenosti. Dostali jsme kdysi, asi před třemi lety, na výstavě v Maďarsku vzorek zdarma, tak jsme to zkusili a bylo to dobré. Takže jsme si další rok v Maďarsku koupili a používáme to. Jinak tady na fóru o tom již byla řeč zde
http://fretka.kom.cz/forum/viewtopic.php?f=5&t=22&p=358&hilit=deltapet#p358, jen tedy nesouhlasím s tím fosforeskováním
To se u nás nic takového nikdy nedělo
A naše to ani nenorují.
Používá se to tak, že když se vymění stelivo v záchodku, tak se pak popráší DeltaPetem (V návodu píšou milimetrovou vrstvu, ale my toho dáváme míň.) a zamíchá se to do toho. Potom když se doplňuje stelivo, tak se doplní i přiměřené možství deltapetu.
Voní to eukalyptově
a je to takový bílý pudr.