Dobrý den,
u platby převodem zasíláme zboží až poté, kdy přijde platba na náš účet. Datum objednávky na tom nic nemění. Výzvu k platbě posíláme až když je zboží nachystané a kompletní. Pokud je objednávka z 12.5. pak nejspíš chybělo nějaké zboží k uspokojení Vaší objednávky. A byl s Vámi dohodnut takový postup, že se počká až bude vše. Komunikujeme s každým zákazníkem a každý zákazník proto zná stav své objednávky, důvody případného pozdržení a je s ním též projednáno řešení siuace: rozdělení objednávky, čekání na zboží nebo storno objednávky. Určitě bylo takto postupováno i ve Vašem případě. Pokud tomu tak nebylo, nebo Vám není něco jasné, pak prosím o tomto konkrétním případě s námi komunikujte emailem na
info@pro-fretky.cz nebo telefonicky na 604 912 087 (dnes až po 15:00, prosím).
Pokud jsme něco pokazili, což se bohužel občas stane, tak se omlouváme.
Dobu po kterou peníze putují na náš účet nejsme schopni ovlivnit. Obvykle to trvá 1 až 3 prac. dny. Pokud jste platila koncem minulého týdne, tak zřejmě ještě platba nedošla. Konkrétně Vám neodpovím, protože nevím o kterou objednávku se jedná.
Standardně odesíláme zboží do 3 pracovních dnů od okamžiku kdy je kompletní a u plateb převodem od okamžiku kdy je částka připsána na náš účet (samozřejmě až poté, kdy byl zákazník vyzván k plabě = zboží bylo kompletní). Přičemž se nám v drtivé většině případů daří zboží odesílat již první nebo druhý prac. den.
Pokud zboží není skladem pak je situace jiná. Dodací lhůtu garantovat nelze, protože ani nám nikdo negarantuje, že nám zboží dodá v nějaké lhůtě. Na některé zboží čekáme i několik týdnů. Takže v případě kdy nějaké zboží chybí, tak záleží na konkrétní situaci. Zákazníka v takovém případě informujeme o průběhu a možnostech, jak jsem psal v prvním odstavci.
Zboží, které není skladem je v eshopu označeno. Výjmečně se může stát, že označeno není, ale takových případů ubývá.
Žabka napsal:
Ačkoli jsem platila zboží už na konci minulého týdne, tak mi stále ještě nic nepřišlo, už jsem s tím docela počítala, došly mi kotěcí granule
, jelikož původní objednávku jse posílala někdy kolem 12.5., přijde mi to jako docela dlouhá dodací doba