Tak se taky přidám se svojí zkušeností s jednou kousavkou, třeba to někomu pomůže..
Před rokem sem si brala roční freťuli od 12ti letý holky (teda roční podle ní
), jen se u nás rozkoukala, začla kousat takovym způsobem, že sem nevěřila kde se v tak malý potvoře bere taková síla. Jako první mi prokousla nos (po piersingu sem toužila na střední, teď skoro va třiceti, díky, nechci), pak už to jelo, jakmile cejtila holou kůži, tak po nás šla. Ruce sem měla dorvaný do masa a nebejt holek tady, vzdala sem to. Pořád sem si řikala, že neměla hezkej život (u tý malý chovatelky) a že musim vydržet. Dopadlo to tak, že venku 30 stupňů a já doma chodila v tlustejch fuseklích zastrkanejch do tepláků a na rukou rukavice. U veterináře zjistili útvar na vaječníku, takže následovala kastrace.. To co z ní vytáhli mi celkem vyrazilo dech, vet řikal že jí to muselo parádně bolet, takže to kousání už se svezlo s tim plus teda ta zanedbaná výchova té slečny. Vet jí dal dohromady a teď to bylo na nás. Takže sem natáhla rukavice, vzala toho ďáblíka na klín, a hladila a hladila, pak sem si jednu rukavici stahla a hladila ji jen tak, druhou rukou(v rukavici) sem jí jistila hlavu, páč jinak bych to slízla. No takhle sem jí pak holou rukou dávala mlsky a na radu Boži ( Božo díky) sem jí k tomu vyprávěla pohádky. Byl to cca 4měsíční boj kdo z koho, ale vyplatilo se, teď je to to nejvděčnější sluníčko, chodí za mnou jak ocásek a vůbec je úžasná.
Takže freťulím zdar a kousavkám zvlášť
Sem se nějak rozkecala