boža napsal:
Yasmin, ty vážně nepoznáš tak 4-3 týdny dopředu,že se blíží říje??? já teda jo. Moje samičky teda jsou opravdu víc cítit, mění chování , přesně jak píše Verunka. Možná proto, že je se samičkou ve velmi blízkem vztahu a věnuje se jí hodně a denně.
Jo Bozo ja rozhodne se fretkam nevenuju a nepoznam to, fakt ne..
Mesic pred to poznat nejde, neverim ani tobe, ze bys byla takovy profik
Uz nekolikrat jsem zazila, ze jsem koukala na fretku, ze uz uz to prijde a klidne jeste dva mesice se nic nedelo.. Ale mozna, ze tohle jsi ty jeste nezazila, ze s tim nemas takove zkusenosti a proto si myslis, ze tohle dobre vis
Nejsem jedina, vim, ze i Jordi se to stalo. Vulvicka jemne nabehne, samicka vic smrdi, ale dva mesice se nic nedeje a pak ze dne na den je vulva velka jak tresen
Takze po teto zkusenosti bud nejsem profik a nebo jsem toho zazila o neco vice..
Jsou doby, kdy jsem si myslela presne to same. Proto bych ani nezkousela kastrovat samicku pred riji - neverila bych, ze jsem tak skvela, ze tohle poznam, ze uz zitra zacne
Co se tyce mych fretek denne se jim venuju a dost taky
To ze zastavam nazor, ze mazlit se potrebuju vic ja, nez ony se mnou, je uz ma vec
Samozdrajme jsou nektere, ktere jsou fixovane na me a tak ty ktere me vyhledavaji, pomazleni maji, ty co ne, si hraji s ostatnima..
Je fakt, ze do prace chodit musim, jinak bych nas neuzivila, spolehnout se na jine nemohu, nemam to stesti, ze by za me nekdo penize vydelal a ja bych mohla byt doma