Tak jsem zpět...A nevím, zda vůbec mám něco psát....
Abych nevyděsila další potenionální "smakaráďovače" fretek - ty, kteří by si chtěli další fretku pořídit...Barča, domácí je vztekloun rozmazlenej a vypadá to, že očividně další fretku, kterou po čichu i vidu velice dobře zná, nehodlá přijmout. Holky jsme vypustili v kuchyni - místnost, kde se mohou obě volně normálně pohybovat...První co bylo, tak Barča se okamžitě vrhla na záda Nessinky a začala jí neskutečně hryzat. Nessča chudák nechápala co se děje, chtěla si jí očuchat...Tak jsem Barču odtrhla a dala jsem jí od ní dál, ale tentokrát po ní vypálila ještě hůř a Nessča vykvikala, vypustila pachovky a snažila se z jejího sevření utéct, což nešlo, jelikož jí byla zahryznutá v zádech. Tudíž jsem jí vysvobodila, tak utekla do předsíně, kde zalezla a třásla se tam chudák jak osika...Barču jsem okamžitě chytila, aby nemohla za ní...Hubu měla plnou chlupů...A ta ropucha se mi zakousla do ruky, tam kde to tak krásně bolí a začala mě trhat ruku, včetně krásného drtivého stisku na ukazováku
Tudíž jsem domů odjela s roztrhlou a procvaklou rukou ( no bolí to, ale hrozné to nejní
) Ale začínám přemýšlet, zda vůbec budem k té Milagros jezdit...
Jednou pokouše Nessinka mého Davida, podruhé Barča mě
Mám já tohle za potřebí???
Tak nevím, co vyzkoušíme příště...Má to vůbec ještě cenu zkoušet? Jelikož Nessinka z toho měla opravdu velký šok...