petulevrtule napsal:
Omlouvám se, ale na toto můžu napsat jen toto:
Je to absolutní nezodpovědnost, to co děláte...Freťáček přišel o kamaráda, teď ještě o páníčky...Chudák malej!!!!Jen se utrápí, i když doufám, že si brzy někoho milého najde, jelikož tohle není ani možné
Absolutní nezodpovědnost, prostě se vám už nehodí...Já bývám v práci od sedmi ráno do šesti do odpoledne, doma sem v večer a taky se stíhám postarat o tři fretky...Chabá to výmluva...To vaše zaměstnání....
To je sice hezké že moje práce je tolik Chabá výmluva,Ale nevím jak daleko vidíš do pracovních poměrů ,Kdybych pracoval jako ty tak si pískám a ještě dvě fretky si pořídím,,jenže já dělam od 6.00ti domu so vracím po 23,00 ,, a to ještě doma dělám objednávky a další pracovní záležitosto
což jestli dobře počítám máš na fretky nejmíň o 5 hodin denně déle,což je doopravdy spousta volného času ,, tak mě prosím nesuď aniž by jsi věděla o co jde,, Smrt Matýska mě dost sebrala,,Pro káju bych udělal cokoli ale než abych ho nechal se trápit samotného zkusím mu sehnat někoho kdo ten čas mít bude a sním bych se domluvil na návšťevách a dalších akcích,kdyby to bylo tak jednoduché jak to vidíš ty tak si hvízdám
ale není.mít přítelkyni nebo další osobu jež by ho měla ráda jako já neváhám a je u mě ,ale tohle prostě nejde,a jestli i přesto myslíš že jsem nezodpovědný,pak tedy asi jsem,,Ale ne vše je vždy ideální bohůžel