Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 21.Lis.2024 - 20:02
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pomoc,Hledáme nového Kamaráda a páníčka
OdeslatNapsal: 1.Bře.2009 - 17:43 
 E-mail  ICQ  Profil

Ahoj,Hledáme nového páníčka pro našeho Káju :( , Stala se nám nemilá věc,přišli jsme o Matýska jež nám nešťastnou náhodou umřel.Kája byl naštěstí statečný a je do teď .Zkoušli jsme k němu dát miminko samičky ale s tou se ani po měsíci nebyli schopni snést.Samičku si tedy vzala kamarádka.Dostal jsem nové pracovní místo jež vyžaduje spoustu časového vytížení,bohůžel je to na úkor mého Maličkého Káji :( chtěl bych mu touto cestou najít nového páníčka ,který má už nějakou zkušenost s Fretečkami ,nejlíp aby měl alespoň jednoho samečka,se kterým bude Kája Spokojený a se kterým by si mohl neustále hrát a blbnout :-) je to asi dvouleté střívko,tchořovitého zbarvení, co moc rád blbne a vyvádí hlouposti,na lidi je zvyklý a moc rád s nimi blbne když si na ně zvykne :-) ,, Byl bych moc rád kdyby se tedy někdo touhle cestou našel.Sám to bohůžel nezvládám a moc mě mrzí že se mu nemůžu tolik věnovvat :( děkujeme za odpověď,více info na stránkách :http://fretka.kom.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=185 -- další konkrétnější domluva na mailu - fitmiky@seznam.cz nebo na tel. čísle 732477392 .
Děkujeme za brzkou odezvu a všechny vás zdravíme PaPa Kája a Miky :-)

Předmět příspěvku: Re: Pomoc,Hledáme nového Kamaráda a páníčka
OdeslatNapsal: 1.Bře.2009 - 19:57 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Omlouvám se, ale na toto můžu napsat jen toto:
Je to absolutní nezodpovědnost, to co děláte...Freťáček přišel o kamaráda, teď ještě o páníčky...Chudák malej!!!!Jen se utrápí, i když doufám, že si brzy někoho milého najde, jelikož tohle není ani možné :-( :x Absolutní nezodpovědnost, prostě se vám už nehodí...Já bývám v práci od sedmi ráno do šesti do odpoledne, doma sem v večer a taky se stíhám postarat o tři fretky...Chabá to výmluva...To vaše zaměstnání.... :? :?

OdeslatNapsal: 1.Bře.2009 - 20:07 
 E-mail   Moje galerie  ICQ  Profil

Taky to nechápu, umřel mu kamarád a proto mu pomůžete ještě tím, že ho dáte pryč. To je jako by vám umřel někdo blízký a rodina by vás místo útěchy poslala bydlet někam jinam k cizím lidem. Doufám, že najde milující páníčky co nejdříve :roll: :|

http://pejan.rajce.idnes.cz/Mladata_2010/
http://old.stream.cz/?m=video&a=user_vi ... _id=164416

OdeslatNapsal: 3.Bře.2009 - 21:57 
 E-mail  ICQ  Profil

petulevrtule napsal:
Omlouvám se, ale na toto můžu napsat jen toto:
Je to absolutní nezodpovědnost, to co děláte...Freťáček přišel o kamaráda, teď ještě o páníčky...Chudák malej!!!!Jen se utrápí, i když doufám, že si brzy někoho milého najde, jelikož tohle není ani možné :-( :x Absolutní nezodpovědnost, prostě se vám už nehodí...Já bývám v práci od sedmi ráno do šesti do odpoledne, doma sem v večer a taky se stíhám postarat o tři fretky...Chabá to výmluva...To vaše zaměstnání.... :? :?

To je sice hezké že moje práce je tolik Chabá výmluva,Ale nevím jak daleko vidíš do pracovních poměrů ,Kdybych pracoval jako ty tak si pískám a ještě dvě fretky si pořídím,,jenže já dělam od 6.00ti domu so vracím po 23,00 ,, a to ještě doma dělám objednávky a další pracovní záležitosto :twisted: což jestli dobře počítám máš na fretky nejmíň o 5 hodin denně déle,což je doopravdy spousta volného času ,, tak mě prosím nesuď aniž by jsi věděla o co jde,, Smrt Matýska mě dost sebrala,,Pro káju bych udělal cokoli ale než abych ho nechal se trápit samotného zkusím mu sehnat někoho kdo ten čas mít bude a sním bych se domluvil na návšťevách a dalších akcích,kdyby to bylo tak jednoduché jak to vidíš ty tak si hvízdám :( ale není.mít přítelkyni nebo další osobu jež by ho měla ráda jako já neváhám a je u mě ,ale tohle prostě nejde,a jestli i přesto myslíš že jsem nezodpovědný,pak tedy asi jsem,,Ale ne vše je vždy ideální bohůžel

OdeslatNapsal: 3.Bře.2009 - 22:16 

jj jasně, na dva čas byl na jednoho není 8)
Každopádně :-) když jsi doma (když teda tykačka...) od 23:00 tak ty dvě hodinky, když něco děláš se proběhne.
Myslím, že do týhle diskuze by se mohla velice pěkna zapojit Yasmin se svým časovým vytížením, včetně počtu fretek - tím to nemyslím nijak zle - Yasmin... Myslím, že právě když ona to zvládá, jeden freťák není problém!!! :roll:

OdeslatNapsal: 3.Bře.2009 - 23:42 
 E-mail  ICQ  Profil

Ano na dva čas byl,páč jsem si oddělal svoje jako ty a pak bylo volno a spousta času,v prvním článku jsem psal že mám nové pracovní místo ,, což značí to co jsem vysvětloval v předešlem članku,Ale to je jedno,jak říkáš polemizovat by se o tom dalo dlouho,,já to neberu jako výmluvu,ani omluvu,prostě věřím že se najde někdo u koho se bude mít líp a ne jak říkáš dvě hodinky na proběhnutí,to mi příjde docxela málo na to jak je třeba Kája živý.Nedal jsem zde ten inzerát proto abych se hádal a někomu se zpovídal,svoje jsem k tomu napsal,,a chtěl bych pro někoho najít,o to mi jde,,děkuji za pochopení :cry:

Naposledy upravil fitmiky dne 3.Bře.2009 - 23:45, celkově upraveno 1

OdeslatNapsal: 3.Bře.2009 - 23:44 

No ja se sice taky domu vracim az po pulnoci, pripadne rano :) Ale zase mam to dopoledne, nez jdu do prace.. A taky tri hodiny, nez jdu spat. Vstavat v 6hod by me zabilo - dyt ve tri chodim spat :D

Ale i tak Fitmiki: tohle vypeti podle me vydrzet nemuzes a prece musis delat i neco jineho, nez byt v praci 20hodin denne a ty zbyle 4 prospat ;)

A teda ale chapu, ze pri tvem casovem harmonogramu neni cas na fretuli, ale podle me tohle ani nemuzes vydrzet ;) mozna nez nad zbavovanim se fretaka, bych se zamyslela nad tou praci..

Obrázek

OdeslatNapsal: 3.Bře.2009 - 23:51 
 E-mail  ICQ  Profil

časové vypětí je veliké,to ano ,ale nad prací se zamýšlet nebudu,po mých zkušenostech s hledáním práce a střídáním pracovních míst,,je tohleto pro mne ideální práce,v téhle firmě dělám přez rok a po roce se to vyplatilo byl jsem povýšen a stím hold došla další zodpovědnost a časové vytížení,,ale na práci si stěžovat vážně nemohu a jsem velice spokojen,,,co mě na tom mrzí je to že je to na ůkor Káji,,proto jsem došel k tomuto závěru že bych rád pro něj našel někoho kde by si měl s kým hrát a ne jen čekat na dvě hodinky večení,a občasné denní volno co mám v tomhle pracovním poměru :roll:

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 0:13 
 E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

Přeju Kájíkovi ať co nejdříve najde domov, kde se bude mít dobře. Tvé důvody moc nechápu, nezlob se na mně. Moje fretky jsou opravdu velká součást mého života a bez nich bych nemohla být, to bych se radši dané práce vzdala a našla si jinou, já vím, že to zní lehce a dělá se to hůř, ale taky jsem dělala 16ti hodinové směny a freťáčka vídala pomalu jen mezi dveřmi, bylo to hrozné a řeknu ti, že jsem vydržela přesně měsíc. Vypětí se absolutně nedalo zvládat a skloubit s domácností a dalšími zájmy. Záleží ale jen na tobě, jak se rozhodneš, nikdo z nás ti do toho samozřejmě kecat nemůže, ale za malého myšáka se přimlouvám, aby ses opravdu dobře rozmyslel.

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 9:12 
 E-mail  Profil

>Hele, já to asi chápu... Prostě dvě fretulky se spolu zabavily a se starou prací bylo víc času. Ted se obé změnilo, fretulka je sama a nová práce zabere víc času, takže Kájík je ted už jenom sám. Někdy mě mrzí, že se tady někteří obrátí o pomoc v dobrém úmyslu a pak se musí na třech stránkách obhajovat. :(

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 9:39 
 E-mail   Moje galerie  Profil

Taky ho chápu,spíše by jsme se měli snažit mu pomoci,hold se nic nenadělá a nemyslím si že v této době krize a propouštění si může člověk jen tak říct"mám doma fretulku která je sama,dávám výpověd atd".za co by ji asi živil kdyby nic nesehnal a paltil i své potřeby?? :? myslím že tady vypsal své důvody dost dobře a taky si myslím že to myslí i upřímně.jen si vzpoměnte na případy kdy tady psali a chtěli pomoct a vy jste jim pomáhali-radili jak mohli a za dva dny už tu bylo prodám atd... Vím že to člověka naštve že je to kvůli práci ale např. u nás kdyby se měl o podzuli starat manžel tak ji dá pryč a bylo by to kvůli práci! On stává někdy ve 2-3 hodiny ráno a vrací se mě až večer a to někdy až v deset.Z toho je v práci opravdu 24 hod. v kuse a dělá i soboty a neděle.Kolikrát dojede po 16 hod. domů a za chvíli mu volá šéf že potřebuje aby dojél.A to jede 25km za prací.Ono to není lehké jak pro majitele tak pro to zvířátko.A Nechat Káju trápit samotného není dobré...(ted myslím fretáčka né mého manžu) :wink: :D

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 10:00 
 E-mail  Profil

>jo,jo. Za chvilku mi končí mateřská a čeká mě to taky. Vždycky jsem dělala od nevidim, do nevidím a ted, jelikož už to s dítětem nejde a já nic jiného tak dobře neumím, budu asi vybalovat zboží v tesku, nebo co :( . A do toho pár paragrafů s bacilama ze školky a : pracáku, jsem jen tvoje :cry: . S prací je to dneska blbé.

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 10:35 
 E-mail   Moje galerie  Profil

Lenkask1 napsal:
>jo,jo. Za chvilku mi končí mateřská a čeká mě to taky. Vždycky jsem dělala od nevidim, do nevidím a ted, jelikož už to s dítětem nejde a já nic jiného tak dobře neumím, budu asi vybalovat zboží v tesku, nebo co :( . A do toho pár paragrafů s bacilama ze školky a : pracáku, jsem jen tvoje :cry: . S prací je to dneska blbé.

Já jsem skončila na pracáku :cry: Hold propouštěli kvůli krizi a mateřská taky už byla ukončena....ta almužna co mi dají je šílená. :x

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 14:13 

No ja zase nechapu, ze se neustale sklonuje slovo krize - ted s ena to kazdej hlavne vymlouva :roll: kdyz lidi odhlasuji fretky z vystavy, ze pry krize, tak to fakt mi do hlavy nejde - mesic pred co je hlasily, krize nebyla??? :lol:

Myslim, jen, ze proc se teda zbavovat fretacka a proc mu neporidit radeji kamose a dat domov nejakemu nalezeneckovi - zase se dva muzou zabavit..
A sice si treba kvuli praci moc vyskakovat clovek nemuze, nechce praci ztratit - ale jak to dopadne, kdyz zkolabuje a proste pak vlastne clovek co neudrzel tempo bude pro sefi nedostatecna pracovni sila ;) Bud to tak dopadne a nebo pracovni doba neni uplne od 6 do 23hod :)

Myslim si, ze kazdej kdo se chce zbavovat fretky se vzdycky bude muset obhajovat, protoze nam vsem je hlavne lito te fretky a jde nam o dobro fretky.

Obrázek

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 14:28 
 E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

Přesně tak, mě je hlavně líto té fretečky, první přijde o kamaráda a nakonec se bude stěhovat do jiného domova :( . Na úkor práce bych si nenechala zhuntovat zdraví ani bych se nezbavovala zvířat. Peníze nejsou všechno, já osobně bych takto šťastná určitě nebyla. Neoponujte mi, že to zvíře musí něčím živit. Jistě že musí, ale nemusí kvůli tomu trávit v práci 20 hodin denně. Víc se na toto téma nebudu s nikým dohadovat. Bodka.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další