Tak,včera jsem vám nestihla napsat,tak vám napíšu teď.Panička se koukala na naějaký talentmania,a vyděla nějakej dogdancing,přímo jí to uchvátilo takže bude s tim asi terorizovat Beníka(panička jorkšírského teriéra),tak nevim no,ale ono je to takoví trdlo,že poslouchá
.Panička mě teď terorizuje s focenim,naštěstí se jí vybila baterka
.Včera jsem paničce šlohla telefon,představte si,už na třetí pokus.To panička volala s nějakou Stefi,pak položila mobil na postel,tak jsem tam vyskočila a zkouamala to,jenže panička mi to vzala,dala to na stůl,panička si šla udělat mochito(věřte nebo ne,je to dobrý,už jsem to ochutnala,ona panička pěstuje mátu na zahradě)tak jsem byla v půlce cesty když přišla,ono je to döcela těžký,navíc to nejde dát do tlamičky....
No tak mi to,představte si,zase mi ukradla,pak to dala na takovou poličku,na pátý pokus jsem tam vyšplahala,já jsem padala)ale je ta polička nad postelí,takže se mi nic nestalo)panička byla u počítače a nevadilo jí že padám,byla spokojená že se tam nedostano,ale jak všichni ví,fretky jsou koumáci,takže se mi povedlo mobil schodit na zem,vzala jsem ho do tlamičky a skočila s ni na zem,a spěchala do klece.Tam jsem ten mobil dala do pelíšku,který je ve tvaru boudičky,takže niuc neviděla.Pak jsem se šla pomazlit.Pak paničku zavolaly na oběd,takže mě zavřela do klece,samozřejmě si ničeho nevšimla
.Tak šla na oběd a on jí někdo volal a ten mobil spíval a vibrovaltakže jsem byla prozrazena!!No panička přišla,stoupla si na postel a na poličce samozřejmě mobil nebyl,tu si vzpoměla že jsem se na poličku dobejvala tak hned běžella do vedlejšího pokoje kde maj všechna zvířete klece a vyhrávalo to z mého pelíšku tak mi to zabavyla..
Tak jsem s ní hcvilku nemluvila ale pak jsem se musela jít pomazlit,protože nemůžu přece dovolit aby se celí den mazlila s ostatníma zvířatama žejo..
Panička říká,že jsem drobet žárlivá ale to není pravda