Děkuji za přivítaní
Dneska bych Vám řekl, co už jsem za svůj krátký život prožil a jak jsem se dostal tam kde jsem
taakže jsem se narodil v takový tý velký rodině odkuď nás šoupli do zverimexu
tam si mě koupila nějaká holka a začlo trápení, holka mě donesla domu a zavřela do klece, protože se mě báli, sypali mi jídlo a lili vodu přes klec...máte sami tchoře, takže si umíte představit v jakým stavu mě tam ta moje nová holka našla
samý bobky(když mi nečistili to je jasný ne?)k jídlu kousek jablka a drápky tak přerostlý, že jsem ani nemohl chodit, ale stejně ani nebylo kam
Chvíli se dohadovala s tou co mě měla z obchodu, pak vzala mobil volala a brečela a pak odešla
ale za chvíli byla zpátky s přepravkou narvala mě do ní a šli jsme...domu
ze začátku se zdálo, že to bude snad ještě horší..začlo to koupačkou pak šťouchačkou do uší a stříháním drápků, no děs
nakonec se ale vše v dobré obrátilo, můžu pořád běhat, v miskách mám jídlo a vodu a bobky mizej i několikrát denně, něco na zničení se vždycky najde a pelíšek voní
berou mě ven skoro vždycky když škrábu okno a mám tady i jiný kuny
nemůžu si stěžovat, ale nemyslete si, že jsem nějaký nevděčník...nene naoplátku je občas někam ňafnu, upatlam okno, rozliju všude vodu, ukradnu na záchodě štětku nebo zlobim Terínu, která legračně píská když jí vlezu do pelíšku