kamcul: ted jsem koukala na tvé rozlišení granulí na tvých stránkách. Já se tě opravdu nechci nijak dotknout, ale je tam tolik nejasných a nepřesných a zavádějících informací, že mě to nutí napsat . Hele jestliže si chceš vybudovat nějaké uznání mezi fretkaři, tak toho opravdu nedosáhneš takovým způsobem. Jen pro příklad, píšeš že Throls Fureti je nevhodné, že nemá maso, jak jsi na to přišla? má obsah bílkovin 35 % jen není jasné z jakého masa je to vyrobené,to jsem se u výrobce nedopídila. Dále že Premium Frettchen Futter je nevhodné, to není pravda, je jen málo dostupné a hodně drahé v malých baleních, ale složením odpovídá , někomu se muže hodit. Fernando FerretFood - má také odpovídající složení, ty píšeš že je to hnojík s 34% bílkovin, při tom ANF má bílkovin pouze 32% a to doporučuješ , dokonce aktivním fretkám. HILL ´ S Feline Kitten doporučuješ pro mladé fretky do jednoho roku a sama uvádíš že má 27.5 % bílkovin.
Doporučuješ krmit do roku , to znamené celý rok?? Tottaly ferret byby a Pro Plan kitten, které mají tak vysoký obsah bílkovin, že při téhle tvé výživě ta zvířata v tom svém roce zkolabují na selhání ledvin. a další a další...
Vůbec si neuvědomuješ dosah špatných informací, jsou lidé, kteří to vezmou vážně a nenajdou si jiné info a můžou dopadnout jejich zvířata zle. Uvědom si to prosím....
Každý na svých stránkách může mít samozdřejmě co chce, i bláboly, v tom případě se ale musíš smířit s tím že pokud toto budeš tady a jinde doporučovat, najdou se oponenti A věř mi že vůbec nehraje roli, jestli jsi to právě ty a nebo kdokoli jiný .
Je to škoda, protože to máš zpracované hezky. Prozradím ti ale, že když já jsme se věnovala granulím, tak mi to celé zpracovávání, shánění informací o složení, způsobech výroby a všeho možného kolem trvalo půl roku. Sama konkrétní granule nedoporučuju, to záleží na každém chovateli, jen potřebuje mít správné a nezavádějící informace. Možná, než mi sem zas něco jedovatého odpovíš, jak máš ve zvyku, když s tebou někdo nesouhlasí, zadrž a přemýšlej a odpověz za čas...., nebo neodpovídej , to by bylo lepší, spíš konej.
|