>Tak nás naše Batule překvapila. Včera velký úklid a v každém,pro mě hůř dostupném rožku různě starý bobík
. Nevěděla jsem,jestli se mám smát,nebo se zlobit. Tak jsem se smála a konzultovala to s Baty. A ona nic,má moje výchovné výčitky někde...ted hlídám a všechny těžko dostupné rohy jsem učinila lehko dostupnými. Tedy až na nejzazší konec pod postelí,tam mám šanci se dostat jen vysavačem a důkladněji jen ze stěhovákama. Tak ted s prckem hrajem hru "kdo z koho". Všichni znáte,že jo?
Vyhrává ten lepší a zatím je to Baty. Podezřívám jí z toho, že pochopila o co tu jde a že ted fakt hraje
. Ještěže u nás zrovna nebyl bárbí hlava rodiny, to by bylo kecůůů. Takhle je to naše tajemství. Jinak je pořád fantastická a já dávám za pravdu všem,kteří tvrdí,že fretule je nej nej zvíře. Jsem do ní přímo zamilovaná,z obchodu spěchám domů.Ve zverácích,u Majdy a U Frodíka utrácím,podotýkám,že štastně, všechny ušetřené penízky. Strašně ráda jí něco kupuji a pořád vymýšlím,jak bych jí ten její pelech ještě zvelebila.Přestala kousat a i když její kousnutí nikdy vůbec nebolelo, je to ted jen takové něžné chnˇapkání. Je moc hodná. Přes den na volno,před osmou večer si sama odkráčí do pelechu,je fantastická. Vždy jsme měli doma spoustu zvířat,ale takhle nadšená jsem už roky nebyla. A snad mě i trochu mrzí,že trošku víc nelumpačí,fakt mazel a zlatíčko. Mám dojem,že adoptovala moji dceru.Hedunka jenom kvikne,nebo brečí ze vzteku a fretule vyskočí z pelechu a utíká jí na pomoc. Olizuje ji a otírá se o ni a malou to hned rozesměje a je klid.Čekáme na poslední očkování na vzteklinu a už se těšíme na krátkou první procházku.Jsem moc zvědavá,co řekne na sníh a za jak dlouho bude chtít do tepla ....atd. AAA,právě se to vzbudilo,jdu ji přivítat a hlídat bobíky. Držte mi palečky,at vyhraju aspon jedno kolo