Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 21.Lis.2024 - 17:08
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 160 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Moje Butterfly
OdeslatNapsal: 10.Bře.2009 - 14:10 
 E-mail  Profil

>Ahojte všichni :) . Oznamujeme všem našim fretˇáckým kamarádům a kamarádkám, že už máme doma konečně chlapa (no, i když bez kouliček- od pondělí)! Jmenuje se Atˇásek, tedy Atos, jinak Atˇulík bambulík, taky Bondˇáček, Blondýn :P . Už to tu očůral, vykakal se u dveří, potahal Batuli, které se to snad líbilo- kvokali jako slepičky a pořád chtěli být spolu. Zase jsem byla "kazihráč", to když jsem si myslela, že musím Batuli zachránit a ona se mi vytrhla a utíkala zpátky za ním. Je to teda smradˇoušek, zatím je v předsíni v náhradní kleci a to vám povím, když otevřete dveře, dostanete takovou pecku :D :D :D . Zítra přijede "pán tvorstva", nebo taky "ten, co nás živí" a to bude kecůůůůů :D :D :D :D .No nic, za 14 dní jdeme vytáhnout stehy a v další nejbližší době poputuje do vany. Fotečky dodám brzo. Já mám takovou radost :oops: :D :D

OdeslatNapsal: 10.Bře.2009 - 14:13 
 E-mail   Moje galerie  ICQ  Profil

My už taky máme ve smečce kluka a taky bez kulek taky moc gratulujeme.

OdeslatNapsal: 10.Bře.2009 - 14:18 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  Profil

Velká gratulace... jak Vám, tak Aťasovi :wink:

http://www.potkanky.websnadno.cz

OdeslatNapsal: 10.Bře.2009 - 14:29 
 E-mail  Profil

:P Děkujem a všem vašim kožíškům posíláme pozdrav a vééélkou pusu :D

OdeslatNapsal: 10.Bře.2009 - 18:28 
 E-mail   Moje galerie  Profil

Taky gratulujíí!! :P :cheesy: A strášně závídím!! :) Nic jiného mě ani nezbývá :lol:

OdeslatNapsal: 10.Bře.2009 - 18:37 
 E-mail  Profil

>Děkuji Navisko a je mi moc líto, že ti druhá neprošla :( . Ale zas máš jistotu, že tě fretulka nebude zanedbávat pro žádnou jinou fretuli :D . Třeba já momentálně pro Baty už neexistuji :D :D :D - doufám, jen dočasně, než si na sebe zvyknou :( .Pořád je to tu jak v drůbežárně, kokokokokokokok :D

OdeslatNapsal: 10.Bře.2009 - 19:20 
 E-mail  Profil

.Ještě jsem zapoměla napsat důležitou věc :D . Takže: Yasmin, zatím jsou jen dvě, ale už ti šlapu na paty :D :D :D

OdeslatNapsal: 11.Bře.2009 - 9:27 
 E-mail  Profil

>Dějou se to u nás věci. Batulka celou noc s náma v posteli a takovou mazlivou ještě neměla :shock: . Přemýšlím, jak si to vysvětlit, jestli faleška (má přibližně týden po říji) , nebo to má spojitost s novým příchozím Smrádˇou Atˇáskem? Jinak náš chlap už tady líce, krásně si i s náma blbne, skáče, běhá za balonkem a samozřejmě nejvíc běhá za Batulí a to je pak drůbeží koncert :D Ještě ji trochu popotahuje, ale nechávám ho proběhnout vždy jen na 10 min, aby víc odpočíval po kastraci a tak ty tahačky netrvají nikdy dlouho, spíš se s Baty nějakou dobu pokvokávají a když se osmělí a začne ji tahat, končí mu vycházka. Potřebuji vaši radu, jestli dělám vše ok, prosím :oops: . Jo a ještě jsem ho z předsíně dnes ráno přestěhovala k nám do pokoje. Přišel mi tam tak odsunutý a smutný. Ted už kouká, než usne, jinak kakal, papal a přijde mi veselejší a nechává se trochu útrpně muchlit :D -jakože: no když to musí být :roll: . Tak doufám, že nedělám moc chyb, napište, jooo? :P

OdeslatNapsal: 11.Bře.2009 - 9:30 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Jo jo, faleška to klidně být může :-) Taky se může bát, že ztratí svojí prvotní pozici u vás a žárlí, tak se snaží na sebe upoutat pozornost ( naše Kimi to řešila tím, že kajdila, kde se dalo :P ) takže mazlení je ještě ta krásnější varianta...Ale spíš bych to tipla na tu falešku...

OdeslatNapsal: 11.Bře.2009 - 18:03 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Leni a kde jsou fotecky???!!! :cheesy: Gratuliji k prirustku ;)

Obrázek

OdeslatNapsal: 11.Bře.2009 - 18:16 
 E-mail  Profil

>jsem tele, neumím je tam dát :D . Ale už se na tom bude pracovat, ted jsem dala nabíjet foták a pak hned se začnu učit- mučit, tak mi Yasmin drž palečky. PS: to jsou technické věci :D , nejlíp ze všeho mi jde kydat hnůj ( myslím zvířecí, né na někoho :D )

OdeslatNapsal: 12.Bře.2009 - 10:06 
 E-mail  Profil

>Tak jsem se včera dozvěděla něco z minulosti našeho chlapáka :shock: . Jmenuje se Moony a byl to miláček rodiny. Jenomže když začal říjit, hlava rodiny ho vyhodil a synovi řekl, že ho nechtě skřípl do dveří. Tomu se to ale nezdálo a tak zkusil hledat a našel ho na té policejní stanici v Třebovicích. Ale už mu bylo jasné, že se to může stát znova a Adelaidě, která ho měla v azylu nabídl, že může jít k adopci. A když se na něj byli s maminkou podívat, maminka tajně plakala a oboum to bylo moc líto. Je mi z toho smutno :( . Ted mi je i blbé říkat mu jinak. Nezačíná přece u nás lepší, nový život, jen nemohl zůstat doma. Malé to nejde vysvětlit, chce mu jeden den říkat Bělas a druhý Atˇulík :) . Vzkázala jsem po Adelajdě, že se k nám mohou kdykoli podívat, že se má dobře. Jinak Batulka je ted neskutečný mazel a Atík tady zase lítá a hraje si s malou na schovávanou, nebo na fixovanou ,( to když vleze do bedny s fixy a pokaždé, když si malá chce vzít jinou barvu, tak si hájí jako pevnost a chnape a poskakuje a lehá si na záda a malá se moc směje a on pak zas čeká, až si bude chtít vzít další fix a vydrží i půl hodky takhle blbnout :D ).Už má i své oblíbená místa doma na polehávání a spát chodí do klece. S Baty si poblbnou jen na chvilku, protože "ona je přece těhotná :D " a on ji po chvilce začne "obtěžovat", ale jsou na sebe pořád spíš něžní. Je to tu hned veselejší, ani se mi moc nechce chodit ven ( a není to jen tím hnusným počasím :evil: ).Fotečky budou brzo, jen co se mi bude chtít se s tím trochu poprat :oops: . Zatím ahoj :P

OdeslatNapsal: 12.Bře.2009 - 12:06 
 E-mail  Profil

A máme tu nádhernou zprávu :lol: :cheesy: Právě mi volala Petka z Jistebníku, že náš Djudeček je už na světě :lol: :cheesy: Až tam dorazíme, budu fotit jako blázen. JUPÍÍÍÍÍ. JEDINÉ, CO MĚ NA TOM MRZÍ, ŽE TŘETÍ FRETULE JE NÁŠ STOP STAV :D . Jo a taky se může stát, že domů dorazíme s holčičkou, protože si přece musíme domů odnést "lásku na první pohled", no né? :D :D :D

OdeslatNapsal: 12.Bře.2009 - 12:40 
 E-mail  ICQ  Profil

Milá Leničko já si myslela u první freťule, že je to stop stav pak u druhé pak u třetí a teď je mi jasné, že u třech nezůstanem. Ale uznávám, že tvůj byteček není nafukovací, takže se koukej rychle přestěhovat, jo? Ale nikam daleko ode mně!!!

OdeslatNapsal: 12.Bře.2009 - 13:02 
 E-mail  Profil

>Na stěhování už se pracuje a daleko určitě ne. Jsem totiž Ostravsko- Marjánskohorský nacionalista :D :D :D :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 160 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další