>Navis,ani nevíš jakou jsi mi udělala radost. Naše hlava rodiny taky řve,hned když otevře dveře
. A hlavně mu ten "smrad" vadí v posteli(Batulka spí přes den pod peřinou u dcerky) a HLAVNĚ mu vadí,když fretku cítí z dcery,z jejích vlasů ....atd! Se spolu pořád muchlí a hrajou. Tys mi dala naději, že se to později může změnit. Nebydlíme spolu a už z jeho návštěv začínám být rozmrzelá. Bobky před ním tajím, zato malá když někde najde bobek hlasitě křičí: maminko kakala!!!
A když je zrovna přítel u toho, stačí se na něj podívat a je mi jasné, co si o tom myslí
. Snad to bude tak ,jako u tebe a jednou to vzdá a pochopí,že ona je doma a on na návštěvě
Jsem to překopčila sem abych ti odpověděla
Tak manžel ji cítí ještě do ted z malé.Z jejich ruk,trika atd.Když má den blbec tak jen brble a nadává na smradocha.Z toho ji chrání před holkama aby ji pořád neproháněli
Bude tady 3 měsíce..když jsem se ho ptala jestli už mu podzule nevadí tak řekl že už se k tomu vyjadřoval(což měl na mysli hned jak jsme si ji dovézli že nebude létat volně po bytě a že si nepžeje aby byla v kuchyni a v obýváku)No naše taky spí u lucinky v posteli..vždy se tam zahrabe.Nějak vzdyl manžel boj s fretulí protože jsme 3 baby proti němu.Dokonce už jsme naočkovali jiné malé děti kteří ted chcou zvířádko fretečku domů
A rodiče šílí....Na začátku jí říkal manžel smradochu,později už to bylo "to zvíře",ted je to Podzimka a naše fretka
Určo se přítel trochu uklidní ale bude to boj..já jsem prostě manžela přeslýchala a když měl dojít domů z práce tak měla fretule byklizené bobky,a zavřená v kleci a vystříkaný byt sprejem...potom jsem polevovala a ted už je klid.Včera sní byl na wc a nechtěl ji pustit za holkama.Dělala mu společnost v tom jeho smradu
A ona si nestěžovala.