>Tak bych si dneska nejradši dala přes čunˇu!!!!!!!!Přišla jsem domů z úřadu a nákupu, ověšená taškama a dítětem, otevřu dveře a polilo mě horko
. Přítel s vrtačkou u kuchynské linky- akce A JE TO!!!!! Zavřu dveře, řeší , co blbne,svlékám malou, vybaluju nákup...koukám, že peřina je vypouklá- aha, Baty spí. Ale asi za 15 minut už jsem ji chtěla dát aspon mucánka, tak šahám pod peřinu a tam nic. Nenašla jsem ji nikde a začla panika. Běžela jsem na chodbu, volám do sklepa,koukám do sněhu za dveřma, jestli tam neuvidím její stopičky a ejhle, vyběhla za mnou ze sklepa. Špinavá jak čuně, protože se prošla uhlím. Měla jsem strašnou radost,okamžitě šla do vany, usušit,vynadat,opusovat....atd. A pak mě popadla nová panika,co když tam snědla nějaký jed?! Tak jsem prohledávala sklep a nic jsem nenašla. Nálepka o deratizaci byla jen na zamčených dveřích a byla z 2/08. Tak jsem tam volala a pan deratizér mně moc uklidnil, že za 1:tam byl jed jen na hlodavce, který je na ochranu domácích zvířat dost hořký a že za 2: že ani za těma zavřenýma dveřma ,kam se jed dával tam asi určo nic nebude. Taky jsem se dozvěděla, že protilátka je vitamín K. Volala jsem k nám na veterinu,co na to pan doktor a ten řekl,že kdyby něco snědla a my jsme jí dávali ten vit K hned ( kapka na 1kg/den), tak vlastně účinek toho jedu ani nenastoupí, vitamínem K ho vyrušíme. Kapky stojí 50kč. Takže to dobře dopadlo, ale pořád se na sebe strašně zlobím, jak mi mohla takhle proklouznout, vždyt si dávám takový pozor!!!!!
Baty je ted OPRAVDU v posteli,pobrala si tam svoje plyšová mimča a po tom úúúžasném dobrodružství spinká. Jen panička je pořád zralá na infarkt
. Jo a mimochodem, pan deratizér byl asi fretkař ,protože se smál a říkal,že jejich útěky zná:D