Čus Pepčus
tak se ti musim omluvit za sebe a Kamila, že jsme dlouuuuho neodepisovali, ale oba máme teď doma peklo... jako fakt že peklo ohromný
Začli jsme s Kamčourem trošku sranděrovat... je to prča, jak to hezky mlaská od zadku a tak... mno, nebudu to tak rozebírat, jsi holka a až tolik tomu nerozumíš... ale abych to shrnul, Kamča teď kolem nás lítá a furt prohlíží ty naše výtvory, bere je do toaleťáku a roztírá... taky k nim občas čuchne... fuj, je horší než já... je to fakt hrozná fretka, protože člověk by tohle neudělal
No... a právě jsme oba s Kamčourem dostali taky pigáro... a ne jen jedno... ale dvě... hrůza!!! Trošku mě to u tý doktorky vyděsilo, ale zmákli jsme to... to víš, jak jsme dva, tak se o sebe opřeme a můžem o tom pokecat... je to fajn...
No a jak nás právě Kamča takhle pořád šmíruje, tak už ani nekakáme tolik vedle, protože nám je furt za zadkem a hned nás čapne a odtáhne... no a tak nemáme vůbec soukromí... leze mi už krkem, tak jsem ji dneska trochu okousal ruku... netvářila se nadšeně... ale co, zasloužila si to, špízlačka jedna
Jinak s hrabáním už máme útrum, máme tam velký kameny... chjo... a odsunout to nejde... děda to tam nějak zatlačil nebo co...
No, jdu zbaštit kousek toho mňamkózního masíčka, co nám tu teď Kamča s dědou vyvářej... to je na tý srajdě nejlepší... možná se pokusím ještě trošku zředit hovínka, abych takový maso dostával pořád...hmmm
Jo a pigár se neboj... zatni zuby a bude to v poho... trošku se pochlap a uvidíš, že to půjde... my to taky zmákli a pak jsme řádili jak draci
Tak páček a dobrou noc!!!
Chubby taky krasavec jako ty a Kamílek, co čumí jako debílek