Ahojky všechny tchořenky a všichni tchoříci,
bóóóže, je to vůbec možný, že jsme s Emilkou ten náš deníček tak zanedbávaly
?! Nicméně, tohle je jasná nutnost sem něco napsat.
Takže, vezměme to od toho nejdůležitějšího - v úterý jsem měla svoje první narozeniny
, takže už jsem dospělá slečna
. Páníček s paničkou mi udělali oslavu, měla jsem dort a čepičku, ostatně koukněte dole na fotky
. Na tý poslední je vidět, jak moc mě ta oslava zmohla
. Mimochodem, abyste si nemysleli, že jsem alkáč, tak to pivo nebylo moje
. A taky jsem dostala dárečky, závěsný tunel a malt-softku, atd
.
Další novinkou je to, že mám teďka říji (nějak moc mi vyrostla pipinka
) a včera jsem kvůli tomu byla na pigáru
, abych prej měla zase pipinku normální
.
S Emilkou jsme moc velký kamarádky, byla včera u paní dochtorky se mnou a představte si, hned ji tam museli mučit, že prej jí sundávali nějakej zubní šutr, či co
. No, však já jim to oplatim za Emilku
.
Jinak se učim bojový umění, takže teď hodně trénuju s kočkou Žofií a jde mi to tak od packy, že se nikdy nemůžu udržet a kvokám u toho jak divá
. Emilka mi občas pomůže, takže zatim myslim, že házet ručník do ringu nebude nutný...
No a když už tady máme konečně jaro, tak nadešel čas, abych taky Emilku vytáhla ven do světa, podívat se jak to tam venku vypadá. Ale ona z toho byla tak vyjevená, že skoro celej výlet procouvala
. Ale ona se to naučí, je to holka šikovná
.
Já jsem taky moc šikovná a vzala jsem si za zodpovědnost dozor nad osobní hygienou u nás doma, takže si můžete bejt jistý, že u nás mají všichni uši vždycky dokonale čistý. Všem je umývám a když nám chtěli nedávno ouška čistit, tak u Emilky nebylo vůbec co, ty tyčinky byly naprosto čistý
...
Tak to je prozatim asi tak všechno a slibuju, že se už opravdu s naším deníčkem polepším...
.
Mějte se všichni moc fajn a Emilka Vám posílá jeden pšouček
. Papááááááááá