Ahoj všechny freťulky a freťuláci,
my už jsme tady s Emilkou hrozně dlouho nebyly, tak se Vám musíme zase ukázat
. Ale nejdřív si musíme popřát ke včerejšímu "Dni zvířátek", takže všechno nej!!!
My jsme tu dlouho nebyly, protože páníček má novou práci, chodí domů až k večeru, panička taky, takže to už na internet prý není nálada. Ale páníček je moc hodný, abysme tu s Emilkou nebyly celý den zavřený, tak nám zajistil ferret-sitter
. Každý den za námi chodí babička a pouští nás, za což se jí pokaždý odvděčíme pár pořádnýma kousancema a několika bobečkama, který ona pak musí uklízet
.
No a co je novýho? Takže, Emilka už je hodně veliká, už mě přerostla, ale to nic nemění na tom, že majitelkou bytu jsem pořád já
. Ona je opravdu bezva, například mi připomněla, že se dá kakat taky někam jinam než je záchod, takže zase začínám objevovat své oblíbené rohy
Já bych na to pomalu zapomněla
.... Páníčkovi s paničkou se to moc nelíbí, ale to nám vůůůbec nevadí
. Emilka byla včera na očkování, kroutila se tam u toho jak hadice, ale nakonec to zvládla. Já tam vždycky jedu s ní, aby se tolik nebála, protože ona je trochu strašpytlík
. No a při tý příležitosti jsme se tam dozvěděly, že paní dochtorka Chylíková bude v sobotu 18. 10. dělat fretčí dopoledne, takže se tam možná s některými z Vás uvidíme
.
Tak to je asi tak všechno, mějte se moc hezky a já doufám, že se polepšíme a zase se tu brzo ukážeme
.
Silný pšouk Vám všem zasílají Pepinka a Emilka (a dole máte nášup v podobě tří aktuálních pšouků
)