Pridavam novinky takove normalni rodinky
.Fluffy byla na injekci Receptalu, jelikoz jak jsem psala se holky zblaznily a zacly rijit v prosinci. Bertie jsem nechala v sobotu vykastrovat, jelikoz nemame jistotu, ze je ci neni hlucha a poustet tyto geny do potomstva nechci. Kastrace probehla v poradku, normalne papame a pouzivame zachudek. Do dneska byla na samotce, aby ji Fluffy prilis netahala a vecr uvidime, zda-li je dame dohromady, ci Bertie poskytneme soukromi a klidek. Preci jen v kleci jsou tri patra a byla bych nerada, kdyby se nejak natahovala. Ostatni zviratka mi delaj jen samou radost - zakyna Klara likviduje s uspechem vsechny zavesne hracky v kleci, mimo klec vsechny psaci potreby a korkove nazouvaky, buldok Bady (konecne pritelak vymyslel jmeno - abych nebyla obvinena, ze rozhoduji jen ja
) zatim nezlikvidoval nic, ale urputne se snazi. Byli jsme na ockovani a meli jsme ho zvazit. Pan doktor pouziva elektronickou vahu sklenenou na niz ma polozenu dalsi sklenenou desku, Bady na ni nechtel stat. Pritelak se postavil na vahu, pak kouknul jakou zatez vaha snese (do 150 kilo), vzal na ruce Badyho a na display vahy se objevilo error
. Pritelak ma 112 a psik po vazeni se mnou 9 kilo. To byla spatna informac
na vaze. Maxik si s Badym rad hraje, ale po chvilce je slyset vrceni jak bojuji a svou pozici.Kdyz uz jde do tuheho, nemusim se angazovat, to vystartuje nase kocka a kupodivu brani Badyho a Maxina proste vyfackuje.
Fotecky fretuli jsem nahrala do galerie.