Tak se konečně i naše rodina (a že je početná
- dva dospěláci, 3 děti, pekinéz, perská kočka, leguán a malý had) dočkala dalšího přírustku - malé fretčí princezny. Je slaďoučká, moc hodná, bez maminky vůbec neplakala. Nevím čím to, ale to je další fretečka, která mi voní po medu
, zatímco muž tvrdí, že smrdí - houby tomu rozumí
Seznamování proběhlo již včera večer. Po cestě domů jsme se zastavili za pánečkem do práce a přiznávám, že trošku s obavami, protože nebyl zrovna dvakrát nadšen mým výběrem dalšího člena rodiny. Kupodivu předčil všechna moje očekávání. Nejdříve vzal malou na ruce, rozplýval se jaké je to krásné miminko, prohlížel jí ze všech stran s úsměvem na rtech. Najednou mu došlo, že na chlapa příliš mnoho zjihnul, takže v rychlosti mi ji vracel se slovy: "vem si ji, smrdí"
Děti stály za dveřma a jen co jsem zacinkala klíčkama, otvíraly dveře, div, že nepostavily slavobránu. Samozřejmě putovala malá z náruče do náruče, všichni ji chtěli ve stejnou dobu, následovalo miliónšest otázek.........
Následně jsme pustili našeho plačícího psíka. Opatrně se přibližoval, napjatý, co to má panička na rukách. Malá se ho bála, nejdřív syčela a pak štěkla, takže tím skončilo seznamování.
Dnes se Maxe vůbec nebála, snažila se ho naopak alespoň trošičku kousnout do pacek a i náznak honění tu byl
A proč pořád píšu malá? - je nás doma hodně a nějak se nemůžem dohodnout na jméně
Mě se líbí Bertie, muž by chtěl Barborku, jedno dítko Tinu, a druhé Lusy. Naštěstí malý 5letý syn navrhl něco, co jde zatrhnout hned - policie
A tady přikládám odkaz na první fotečky
http://www.libimesevam.cz/nastaveni-uzivatel.htmlP.s.: právě jsem vymýšlela název - nic mě nenapadlo, jen to, že jsme (teda asi já
), děsný blázen do zvířátek, dle muže je kupodivu, že pod balkónem neschovávám třeba pštrosa, či lamy - byly nedávno na aukru
- takže myslím, že tenhle název je docela trefný