Tak máme první špatnou zprávu, ale moc věříme, že se všechno v dobré obrátí. Mám obrovské výčitky svědomí z chyby, kterou jsem včera večer udělala. Dal jsem prosícímu Matějovi Bertie na ruce s tím, že jen na chviličku a otočila jsem se k lince nachystat pro malou masíčko. Najednou strašný křik - Matějovi se vzepřela na rukách a spadla chuděrka na zem. Ohnala se po psíkovi, který jí běžel na pomoc, zakousla se do mé ruky. Šla jsem jí umýt zadeček a protože jsem chtěla mít jistotu, volala jsem hned vet pohotovost. Naštěstí nás mohli během 10 minut vzít. Pan doktor jí prohmatal, poslechl, změřil teplotu. Jelikož se vše zdálo být na svém místě, nožičky nepolámané, tak jsme dostali protišokovou terapii. Já nespala do 3 do rána, o půl čtvrté Bertie kontroloval Dan, jak vstával do práce. Dnes je sice unavená a hodně spinká, ale papá, pije, hraje si, v poloze vleže odhazuje tlapkama - všema čtyřma- balónek, přitahuje si mou ruku packama, aby mohla ožužlávat a okusovat prsty. Snaží se postavit, ale spíš se jen plazí. Byli jsme znovu na veterině na kontrolu, a večer jdeme na rtg.Podle veta není důvod mít obavy, reaguje stejnoměrně , tedy na obě strany, má tendence se na nožky stavět, tak pravděpodobně jde o naraženinu. Uvidíme, co ukáže večerní rtg, já ho vyžádala pro vlastní jistotu, abychom něco nezanedbali. Snad tohle moje psaní bude pro začátečníky, kteří si pořídí malé miminko návodem a upozorněním, jak malinký okamžik stačí, aby se stalo neštěstí, kterému se dá předejít a věřte, že ušetří hodně bolesti zlatíčku a člověku abnormální nervové vypětí.
|