Tak máme za sebou další den - spinkání, papání a hraní. Bertie je den ze dne mrštnější a získává zdravou(alespoň zatím) sebejistotu. Moje ruce a prsty jemně okusuje a ožužlává, stejnětak ruce dětí, jen na mou drahou polovičku zkouší silnější kousnutí - je chlap, tak musí víc vydržet
. Slepila jsem dnes kus lina do roličky - bezva závava, navíc když jsem jí hodila dovnitř míček - nejdřív z jedné strany a když ho čumákem vystrnadila, tak z druhé strany. Pak se role číhajícího ujal náš pes Maxík. Ležel na zemi čumák v rouře, čehož Bertie dovedla bleskurychle využít - kousnout a hnedle zpět. Večer jsem jí krmila masíčkem z ruky a pak si ji na chvíli vzal do parády Dan. Takže Bertie řádně unavená usínala skoro ve stoje. Chvilku spala u mě v náručí a pak byla přenesená do svého pelíšku. Po chvilce jsem slyšela takové jakoby slaboučké zakňučení, po chvilce znovu a já mazala ke kleci, jestli je vše v pořádku. Asi se jí něco zdálo, pacinky jí běhaly, tak to asi ve snu lovila psa
. No já chvilku před tím četla o příznacích fretčí epilepsie a následcích po očkování canvacem, tak se promítl můj první freťáček
Ale malá je čiperka, čím očkovat víme, takže hlídáme její papání a hraní a bezpečné zdolávání procházek po bytě. Jen zvážit se nám zatím nepodařilo, když už spí, tak na to zapomenu a když bdí, tak ty čísýlka lítaj jak čísla v bubnu losování sportky