Ahoj Pepinko,
tak se po delší době zase hlásím k online fretkám
Měl jsem teď hafec práce... Kamča mi ve čtvrtek vymyla záchod a klec, takže jsem musel stěhovat, protože tak, jak ona mi to tam umístí je to fakt nesnesitelný... s jejim vkusem by mohla oblíkat houmlesáky
No... to ale není všechno... musel jsem jí taky trochu poklidit v pokoji... je to bordelářka a měla pod postelí hafo prachovejch chomáčků, tak jsem byl tááák hodnej a všechny jsem jí je přinesl na chloupkách... hihi, měla radost... řikala něco o smetáku a jak se to tam blbě luxuje... myslím, že jsem jí dost pomohl... ale mlsku jsem nedostal, takže jsem jí pak udělal bobík zase k těm dveřím, jak posledně
hihi... je hloupá, když si myslela, že když vymetu pod postelí a nedostanu mlsku, tak budu už navždycky hodnej... Nojo...
Ale včera... to vám byl teda den... odpolko mě vzbudila, zase mi vymetla moje bobíky ze záchodu a z ničeho nic tam přišel žlutej freťák... prej Kamil... ale spíš mu budu řikat žluťoch - fakt nechápu, kde se mohl tak vyválet, že je žlutej... a celej... no... možná by mi žlutá taky slušela... hm... budu na to muset přijít... Každopádně ten freťák je fakt dobrej kámoš... učí mě bojový umění, což se mi bude určo brzy hodit na Kamču a taky se honíme v rouře, je to fakt bžunda
umí taky kvokat, takže to zkoušim taky, ale moc mi to nejde - nemáš na to Pepi nějakej návod?
No nic, musím pádit zpátky do klece, nebo mě tam Kamča šoupne rychlostí metelesku blesku
Tak čus ode mě a Kamila, kterej s počítačem neumí, tak to tu ťukám já...
Písk kvo písk..líp to neumim... zatím