Tak dnes jsme byli na výletě a jelikož jsme tam měli po cestě dva zverimexy a je období prodeje fretčích mláďat, rozhodla jsme se porovnávat...Takže přikládám fotky a můj komentář a kde jsem fotila.
takže první je Pet centrum u výdejního skladu Ikei - teď jsme tak trochu vedle, která část okraje Prahy to je.
Freťáka tam měli dvě, dva krásné tchoříky - klučíky
Ale...velké zklamání pro mě...Na hoblinách a v záchodku to samé
A malinkatý hadr jako pelíšek, který byl velký jako jedno z mláďat. Přišlo mi to jako sezonní zboží. I když tam měli záchodek...Jelikož ostatní zvířátka mají ubikace krásně zařízené. Fraťat mi bylo líto, hobliny měli i v čumáčcích
Za freťátko chtěli pouhých 2490,- Kč
A nálepka o fretkách??? Krmení: něco jako masitá strava, kvalitní granule a obiloviny a ještě něco tam bylo, přeškrtnuté, jen nevím co...Ale už jen to, že mají papkat obiloviny mě tam utvrdilo, že tento zverimex o fretkách nic neví...
Další zverimex jsme navštívili v Mladé Boleslavi - v Olympii
Freťátka byli 3, pohlaví nevím, ale mám ten pocit, podle mohutnosti, že to byli dva kluci (tchoříci) a jedna samička (albínka) měli krásný hamáček a dole další pelíšek na zachumlání a záchodek s kočkolitem, misku s granulkami a pitím. Zde jsem byla docela spokojená se vším včetně ceny - 1490,- Freťátka vypadala velice spokojená. Spinkala a broukala ze spaní, sice tam byl trošku nepořádek, ale sama vím, co kolikrát freťule za dopoledne zvládnou vyrobit
viděla jsem tam dokonce rozbalené kvalitnější granule, takže tam na nich nešetří.