Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 21.Lis.2024 - 22:05
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 118 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Podzimka
OdeslatNapsal: 5.Pro.2008 - 22:45 
 E-mail   Moje galerie  Profil

Zdravíme všechny fretˇulky a fret´áčky :D
tak se u nás začíná projevovat puberta :twisted: i když je to jen jeden až dva výprdy naší podzimky za den. :D Stále je to náš miláček :oops: Dneska se nám poprvé vykadila a vyčurala do kuchyně do rohu pod topením :shock: :shock: teda tá métla jak mě viděla že se zlobím.Dostala poprdeli a bylo jí řečeno hodně přísně fůj to nesmíš...(i když nevím čemu teda rozuměla) :? .Taky dneska šla spát na chvíli do steliva :shock: hezky se vyvalila na jedno své čerstvé hovišo a potom se hned šla sápat na mě a tak kááásně a dlouze se o mě otírala :evil: měla z toho šílenou radost..zopakovala to ještě jednou než jsem si toho všimla :evil: :frown: .Tak že tohle pro dnešek stačilo a byla zase jak andílek :oops: taky si to potom snažila u mě vyžehlit..celou mě olízala..dávala mě před spaním dlouho pusinky a jen se sápala a mazlila.. :oops: :P Copak se na ni můžu zlobit? :cheesy: Ani náhodou :lol:
Váha k dnešnímu dni naší Podzimky je 960gr.tak snád je u nás spokojená :mrgreen:
Spinkám(+její hračna na spinkání)
Obrázek
Vlezla nám do řetězů kdž jsme zdobyli byteček tak jsme hned šli fotit :D
Obrázek

OdeslatNapsal: 5.Pro.2008 - 22:51 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  Profil

No úplná barová tááánečnice s tim řetezem :cheesy: Jinak si užijte puberťačku :wink: my máme doma puberťáky dva a je to paráááda :cheesy: :roll:

OdeslatNapsal: 6.Pro.2008 - 20:52 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

:D Koukáme, že se konečně začala holka činit :-) A že z ní je teda ooobrovitánskej macík :-)

OdeslatNapsal: 6.Pro.2008 - 23:07 

jj Petul,činit ona se začala...dnes jsem našla 2 v koupelně :evil: potvůrka jedna...jinak je ale pořád zlatá :D A macík to je...je šílená do jídla :mrgreen:

OdeslatNapsal: 15.Pro.2008 - 23:36 

Ahojík!
Tak se po delší době opět hlásíme! :D (já a panička dohromady-že prý sem taky musí :lol: )
Panička:Naše podzimka je u nás dnes přesně měsíc!!To je veliká radost :cheesy: (měla jsem strach..kvůli přvní špatné zkušenosti).musím říct že už je to zase naše vzorná slečna :D jako kdyby měla pubertu jen tu chviličku :cheesy: Už chodí zase pěkně jen na svůj záchůdek,pěkně papká a je to mazlík k zulíbání! :oops: :D Stala se zní krásná slečna,nádherně se vybarvila,jakmile na ni zavolám jejím jménem tak hned doběhne..pořád si krásně hraje a je nádherné torpédko :mrgreen: Pěkně roste a přibírá na váze :D váží už 1.4kg :shock: :mrgreen:
Já: Musím napsat že se tu mám dobře..páníčci si myslí že jsem zlato ale neví ještě co jsem kde udělala a poschovávala :twisted: jo jo poslouchám a co mám taky dělat??Ale jen když se mě chce ,jinak poslouchají oni mě :lol: A musím napsat jednu novinu!!! Ten velký člověk "páníček" si začal semnou hrát :D sice jen tak škádlil a zkoušel jestli ho kousnu ale já nekousla :P nejsem hloupá :twisted: .
Taky mě čeká prý procházka po venku..opět :roll: to zase bude...že prý jen na chvilku.Dnes jsem řádila po kuchyni...hlavně z košem..tam bylo věcí... :shock: ale hned byli odneseny :? .
tady jsou zase nějaké moje fotky :D
takto se nechává krmit.. :D
Obrázek
Musíme se pochválit jak se Podzimka nádherně vybarvila :P
Obrázek
A představujeme dalšího člena rodinky moje maminka-babička
Obrázek
A takto to vypadá když máte totálně nenažranou fretku!!! :evil: :mrgreen:
Obrázek
A zalehnutí do peřinek :wink:
Obrázek
hotovo..jiné fotečky opět v albíčku :cheesy:

OdeslatNapsal: 16.Pro.2008 - 12:16 

:lol: :lol: Báječné fotky, z Podzimky je kus fretky, je to fakt macík :-) A zamilovala si jí celá rodinka :-) Ono to s fretkama ani jinak stejně nejde :-) navíc Podzimka je vzorná freťule, takže proč by jí neměli rádi ;-)

OdeslatNapsal: 16.Pro.2008 - 15:25 

no musíme se pochválit že už tu léce podzimka volně kdy chce(i když je doma manža :wink: )Před chvilkou jsme dojéli tak nás všechny hned letěla očuchat..jen manže ještě instinktivně škubl s nohama(aby ho nekousla :D )má hrozně moc ráda když ji hoodně moc škrabkáme na zádech..kvoká jak divá :mrgreen:

OdeslatNapsal: 17.Pro.2008 - 11:55 

:cheesy: U nás se taky škube nohama :lol: A škrábání zádiček, to je ta největší lahoda, jsme Kačce jak byla malá našli v lese samorost, který jsme opracovali, tak to je její drbadlo, si pod to zaleze a škrabká si záda sama :cheesy:

OdeslatNapsal: 6.Led.2009 - 23:08 

Kvo,kvo freťulky!!
Tak se po delší odmlce opět hlásíme s malích infíčkem. :D
Máme doma totálně ujetou puberťačku...ale jinak pořád to naše zlatíčko..má jen nějaké ty své choutky :wink: .
Naučila se otvírat klec,sice je to i půl hodinnové mlácení,páčení atd ale přece jen ji otevře(ale od dnešní noci už né :cheesy: ) Jeli jsme s manžou na menží výlet a když jsme se vrátili tak byl pokojík hore nohama..peřiny na posteli totálně poválané(a do tak malého zvířátka bych to teda neřekla),květináč vyhrabaný,hračky povytahované,otevřená skřín a vyházané svetry(andrejininy),ovládač na dvd chudák dostal zabrat,atd...manža nic neřekl jen se usmál a šél pryč.
Taky jsem měla jeden menší boj s podzulou v noci když poprvé utekla..letěla přes celí byt za mnou a manžou do postele..radostí kvokala ale pro nás to tak radostné nebylo akor když vás ve spánku něco šíleně rafne do zadku :evil: Jsem vyletěla a fretule šla do klece stím že dostala kárané a hotovo.Když probudila celí byt kdom malé tak jsem našila nouzově na přední část starý ubrus a bylo po páčení a mlácení..odměnou mě byl jeden hnusný a podlí pušák od podzimky přímo do nosu :evil: :frown: ..ten smrat jsem cítila zbytek noci.
Taky nám tu konečně napadl sníh tak jsem se vydala s podzimkou ven do sněhu,holky jsem sebou ani nebrala a vyletěla jen před byt v nazouvákách stím že to minuty budeme doma)kvůli tomu jak se bála když sníh nebyl venku)..já ale to jsem se přepočítala..šílenec řádil jak divý a já byla mokrá a zmrzlá jak myš. :cheesy:
taky se nám "umoudřil" páníček..už si hraje s podzimkou a na silvestra byli spolu na sedačce,snažila se ho vyžduchat a tak mu lozila pod triho a lechtala ho čumákem.Kam se hne manža,tak je podzima,čeká na něj u wc,u dveřích od bytu když jde pryč.budí se v noci když ho slyší jak jde na wc atd.
je to šíleně ukvokaná fretule..překvoká nám i televizi když ji to chytne :D A dneska pustila pušáka na Lucku..ta se sní hrála a když podzule chtěla dolů z ruk a Lůca ji nechtěla pustit tak si pěkně zapušila,výsledek..volná fretka a smardlavé vyřechtané dítě které se nechtělo z toho smradu vysléct ani umít. :twisted:
pár foteček:
je mi zima....aneb Andrejka zachránce
Obrázek
první útěk a nalezení fretky
Obrázek
a její dílo(to lepší)
Obrázek
první procházka venku
Obrázek
dnešní hraní ve sněhu s luckou
Obrázek
Opět se nese
Obrázek
Tak mě tak příjde kdo vlastně tady poroučí a rozhoduje..jedinný kdo se ještě nepodřídil podzuli je manžel :D i když.... :wink: co si budeme namlouvat :lol:

A tady taky nějaké to videjko
tady je jak je naše podzule dosraná z manžela..je to jeho druhý ocásek :D
http://www.youtube.com/watch?v=FAufSkY_cTo jde to špatně vidět,byl večer a manžel potom zhasínal..há ho totiš točila už po x té a už toho měl plné zuby :oops:
poprvé ve sněhu
http://www.youtube.com/watch?v=ZHxBgLYMxXw
tam jsem ji tahala pryč od popelnice.. :oops: pořád ji to tam nějak táhlo
a dnešní hraní a finiš
http://www.youtube.com/watch?v=faMV7bZOcTs
a sposty dalších..pokud se Vám bude chtít tak si to projdite :cheesy:

jen takový malí dozat:"už jste někdy slyšeli že by fretce vybuchla prdel??" :?: :mrgreen: já jo dnes od naší malé.Podzule šla k pc a vlezla na dráty a lucka ji hned začala brát na ruky a brblat jí že jí může vybuchnout prdel od té elektriky :lol:
tak ahojík zase za nějaký časík :D

OdeslatNapsal: 7.Led.2009 - 10:46 
 E-mail  Profil

moc pěkný videa!! :D :D uplně užasný jak si tvá dcerka s podzimkou rozumí!!! a moc sme se nasmáli jak řikáš podzimce pojd dom a ona hned do sněhu :D :D

OdeslatNapsal: 7.Led.2009 - 11:00 

děkuji moc!! :oops: Ona je potvora jedna.Jak nebyl sníh a řeklo se jdeme domů tak valila hned sama a věděla i kam,ale jak je sníh tak ji dom nedostaneme. :D

OdeslatNapsal: 5.Úno.2009 - 20:19 

Nazdárek!!!
Hlásíme se po delší době :D Ale i tak není u nás nic nového :) Myslela jsem že puberta u fretek trvá dýl než pár dní a to ještě z přestávkami :wink: protože naše podzule je jinak šílené zlatíčko.samozdřejmě že má ty své chvilky kdy je jak střeštiprdo ale co se týče poslouchání,kadění atd. je opravdu poslušná a velice vzorná fretečka :P Ze srdce ráda bych poděkovala těm co si sní dali takovou práci a tak úžasně se jí věnovali a vychovali ji a taky bych jim ze srdce ráda nakopala jejich prdele za to že ji vyhodili :cheesy: Podzimka už je slečna která shodila faldíky a hodně se vytáhla,má své nálady ale je jih hrozně málo.Přes den si běhá volně po bytě ,ví kde má svůj záchod a papku a taky kde má spinkat(v Lucinčiné posteli).Jakmile ale padne osum večer tak už je ve své kleci a spinká.Taky je pořád ulítlá na naši malou...jak ráno vstane tak jí nedá pokej.Lucka už neví kam by kolikrát zalezla a jak ji to naštve tak si ji veme do parády (začne ji muchlat a pusinkovat a podzule má najednou smrt v očích a pádí pryč :mrgreen: )taky mě úžasně pomáhá uklízet po holkách ten jejich mrdník!Co neuklidí holky,uklidí fretule pod postel,za skřín,a pod linku v kuchyni. :wink: Taky se musím pochlubit že konečně poprvé u mě usnula!! :oops: Jsem rááda!!Jinak mě má snád jen na to že mě pokouše a že se o ni postarám a na řádění.Na mazlení má starší dceru a na otravování mladší a na to aby se šíleně vtírala a upozornovala na sebe má manžu :) .Taky se nám dostalo té cti a starší dcera donésla domů vši :frown: Šílená to věc!!Kupodivu se šíleně drbala i fretule.začalo odvšivování a to psím šamponem na blechy.Vísledek je následující! Totálně štastná fretka,starší dcera přišla o své dlouhé vlasy(kteréé měla pod prdel) a vši už nemá,mladší dcera má ještě pár hnidek a já...totálně zavšivená mama :evil: Podzule byla při tom koupání tak hodná že mě to až překvapilo..držela a po tom co jsem ji vyndala to tele zkočila za holkama do vany ale že tam bylo moc vody tak plavala jak bobr :cheesy: Hned jsem ji vytahovala a to tele si to tam štrádovalo znova..další výsledek...holky zavřené v koupelně a fretka nasraná na chodbě drápala dveře :wink: dneska jsem šla opět vybírat její spižírny hraček..trochu víc jsem to od ní schytala když si je hlídala a nechtěla abych je vytahala.Tak počkám až usne a vše vyklidím :lol: .Jinak jedno se přece jen naučila!Ko kvítek už nechodí!kamínky zabrali tak mám konečně kvítka i na zemi a je klid.pár foteček:

Andrejka a Podzule po nutné koupeli :D (vypadá to jak kdyby měla podzulka modré očka)
Obrázek

Lucinka s podzulou
Obrázek

tady spinkám na paničce..
Obrázek

A každodenní čištění skrýší(lištu pryč a jdeme na to)
Obrázek

A takto si bránila svůj mrdník
Obrázek
A další boj
Obrázek
povolení jedné fotky jen malinkého bince
Obrázek
A už toho mám akorát tak dost!)to jsem musela už přestat..už to schytával i foták
Obrázek

Jinak je tu hororové video jak Podzimka utěkávala z klece!Už neutíká..klec se zavazuje na obou strannách :D
http://www.youtube.com/watch?v=0J8T0Cuaz8w

A jedno videjko jak pořád lozí za malou a nedá ji pokoje)to je jen to pěkné video..jinak ma Lucce vysí a škube ji jak samicu :cheesy: )
http://www.youtube.com/watch?v=A5NlFMk1FA8
tak to je zatím vše..nic nového se u nás nedělo,tak snád potěšíme příště :D

OdeslatNapsal: 6.Úno.2009 - 16:30 

Tak jsme si se zájmem přečetli, co je u Vás nového :D je vidět, že to Podzuli u Vás prospívá a všechny si omotala kolem prstu :-D

OdeslatNapsal: 6.Úno.2009 - 23:05 

Petul díky,omotala a dokonale :cheesy:
Ale dneska zase holka jedna překvapila...asi se jí mění nějak povaha či co.Dneska se za mnou rdala a spinkala mě na nohách a nakonec jsme usnulu obě dvě na sedačce a probidila nás až starší dcera kretá se dobývala domů ze školy :D mladší jí nešla otevřít protože jsem spala a ví že nesmí nikomu sama otevřít... a taky mohla dělat čurbes když viděla že mamina s fretkou spí a žádná jí do toho nebude kecat :wink:
Taky jsme u ní zjistili šílenou žárlivost co se týče manžela a členů rodiny. :shock: manža došél k obědu z létání a vyřizování po bankách atd.Lehl na sedačku břichem dolů a začal si k sobě mačkat lucku(byla na krév tak ji utěšoval) :lol: a v tom nastal problém číslo jedna :shock: jakmile zmerčíla podzule že je páníček doma,na sedačce a jí si nevšímá tak se mermomocí snažila dostat na tu sedačku,ale že byl manža vyvalený hned přes kraje tak jí to šlo zle..nakonec se na něj vydrala a běhala mu šíleně po zádech a prdelce a nohách..když ani to nepomohlo tak úplně totálně zoufalá doběhla na krejíček opěradla a snažila se mu zakousnout do prstu na noze ale žel měla smůli protože měl nohy víš tak sebou mrskla na zem. :P To ji ale neodradilo a nastal pokus dvě..zase šílené běhání po zádech a nakonec si to namířila na jeho vyholenou hlavu a to už manža seděl v pozoru a Podzule na něj smutně koukala ze zemi.Lehla si mu k nohám jak pejsek a čekala jestli do ní začne drbkat a provokovat ji.A on nic..chudera byla totálně zlomená,manže šél na wc a podzule ležela u wc a čekala na něj..zase nic..pak tam letěl ještě jednou a stejný scénář..nic.To už byla chuderka úplně na dně..nakonec mu to nedalo a chytl si ji do parády..a to už byla totálně šíleně štastná fretka!!! :cheesy: Hold jak si začne manža všímat někoho jiného než jí..je zle :wink:

OdeslatNapsal: 20.Úno.2009 - 12:09 

Ahoj všem fretulím a jejím páníčkům!! :D
Musím konstatovat že naše Podzima je pěkný spratek :evil: ...nevím jestli jí konečně dorazila ta její zamrzající puberta a to v plnném rozsahu a nebo něco jiného :roll: . Když není lenivá a jen nespí tak začne dělat pěkné vylomeniny.Poslední dobou si oblíbyla šmírovat lidi z okna..V obýváku máme takové větší protáhlejší okno(pomalu jako kdyby tam měl být balkon) a ona si vždy vleze na parapet a opře se tapkama na okno a hledí na učně co chodí ze školy..Má z toho očividně ohromnou radost když oni se klepou a ona je v teple :P Z poslušné fretky je někdo koho nepoznávám :shock: :? V koupelně pod umyvadlem nadílka...,v kuchyni pod topením další,v obýváku,další..ještě jsem jic nenašla v pokojíku :frown: (ale tam určitě bude taky) To bylo jen za včerejšek.Dnes létá po bytě ,najednou malá doletí že našla zase hovišo v kuchyni(přesně tam kde bylo včera :evil: ) tak poslušně jdu ukážu jí to místo kde je nadílka a řeknu jí doost naštvaně fůj a plácnu po zadku )hleděla na mě pohledem který říkal "výš co mě můžeš" ) :x Jdu kouknout pro jistotu do obýváku a co nevidím :?: kura je tam :!: :shock: :shock: Přímo kde bylo včera :evil: a co to je?? těsně u sedašku a pár milimetrů od koberce je i načurané(né u hoviša..to je úplně jinde).tak si řeknu "klid" Zase ji vemu a už se ani nevzrušuji jí plácat a říkat fůj... :| totálně mě měla v prdeli jen když se na mě podívala a na tu její nadílku.V pohodě ji pouštím a jdu to zase poslušně pořádně vytřít přímo vonavím savem.Jak jdu do pokoje tak už mě vyletí z puse ku*va,do čeho jsem to šlápla u dveří??malá loužička :evil: Moje nervy sebou začali cloumat...zase umívání.Podzule chodí a smrdí jak ta s***a.když píšu smrdí tak myslím opravdu hnusně a mooc smrdí!takový smrad jí samotné jsem ještě necítila(vždy to byla její vůně) ale tohle je tak intenzivní že když ji hladím..musím si umít ruce bo se to nedá vydržet.Ani malá se sní nechce mazlit..říká jí "malí smadochu" :D Ani ten smrádek nejde popsat(jako kdyby až hořky).jak si ji ale vemu do ruk tak se nechá škrabkat a usne..což dřív nedělala. :wink: Ale z toho léce jak torpédo a kouše jak das. :cheesy: Podle toho co jsou tu za rady tak by musela mít pobertu zkříženou s nastávající říjí :lol: ale pipka je pořád malušinká,tak má asi konečně pubertu.. :) Na to že ji tahne na 9 měsíců je to teda pozdě..pořád byla zlato ale stím "značkováním"mě teda naštvala :P Museli jsme ji okoupat..(ani nebudu psát v čem se ta hvězda venku vyválala :shock: ) Tak nasranou fretku sjem ještě neviděla :cheesy: Nahraji videjka a potom sem vložím odkaz..fotečky budu muset dodat(nějak nestíhám) :)
No jsem zvědavá kde ted najdu azse dáreček...

Takto spinká u mě..strašně se mě drala do "kapsy":
Obrázek

a ten její výraz po koupání mluví za vše(jde špatně vidět):
Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 118 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Další