kvo kvo a nazdárek!
Jak pro všechny fretky a fretˇáky tak pro jejich páníčky
Velice nic nového se u nás neděje
což je škoda...
Ale jedna zásadní věc se přece jenom změnila..Podzimka přestala smrdět a už má zase svou medovou vůni
.Což je fajn.A ještě odpověd pro ty které by to napadlo dřív než to napíšu "né není v říji ani jí nezačíná".Pipku má pořád malušinků
. Podzule má celkem poslední dobou pestrý život
spát- jíst-spát-kadit-spát.To je třeba jeden den(hlavně když je škaredě venku).Z toho dnes například je pěkně tak jen řádí jak urvaná z řetězu...hryže a hryže.Ale jakmile se veme ven
..je zle.Třepe se jak ratlík a jen valí ke vchodovým dveřím a dobývá se domů
.Hold je to na oko hrdinka ale skutek utek
. jedna změna nastala v chování k manželovi
jakmile přestala smrdět tak za manžou sice běhá ale už opatrněji a už se nechce nechat pohladit a je spíše v pozdálí..jako by si nebyla jistá.Přitom jí nikdy neublížil (ani o ni nezakopl nebo tak něco).Je z toho trochu neštastný protože si zvykl jak za ním běhá a je pořád u něj a najednou je opodál jako kdyby něco udělala a on na to došel a čekal ji trest či co.
No prostě prožíváme sní změny teda dobré..jeden by nevěřil že takové malé zvířátko může prožít tolik změn než dojde do dospělého roku.Hold je to puberťačka.Napřed mazel,potom atomovka hadra,potom začne smrdět a podlézat manžovi a mě totálně drtit,nakonec mazel ale manžel odstaven
.Taky si velice oblíbila moje prsa
.jakmile se natáhnu na sedačku a nebo nějak sednu kde mě může vlést do klína tak se natahne k prsům a chrní
Se jí ani nedivím...na měkkých polštářcích kdo by nespal že?!
Jinak s holkama je pořád na stejné lodi..malou si vychutnává a u velké je v těžké pohodě..puberťačka k puberťačce sedá... tak si rozumí i když jedna kvoká a druhá kecá
O víkendu když bude pěkně ji čeká konečně seznámení s mím posledním mazlíkem za svobodna a to skoro s 12 ti letým perskosiamským kocourem.Tak jsem zvědavá co na něj řekne..Jak znám Toma tak vyvalí oči z důlku a začne prchat
V podstatě žádné nové infíčko u nás..jen nudné tlachání
ještě její podoby pestrého života
(nudného??)
spánek č1.
č2.
č3.
č4.
Hraní...drcení nohou
jde po něm najisto
A co myslíte že zase následovalo?,příprava na spaní
Holky si o tomto dnešním zápisku myslí své
Jedno videjko z dnešního rána...
http://www.youtube.com/watch?v=ftGdmnX-P5gJen info o tom talířku..je to banán s čerstvíma ostružinama pokapaný pravím javorovým sirupem)což by jí neuškodilo )a cereální sušenka(což asi jo).Naštěstí jsem zjistila že Podzimka se vůbec nechytá našich jídel ani je nejí.A to i když nám od stolu něco upadne na zem..nesní ani zrníčko rýže(což jsem jí velice vděčná).A ten zbytek co jste viděli je prosím zbytek snídaně co měl manžel do postele
Talíř s volskýma okama posypané jarní cibulkou,pepřem a kečupem zbaštil.Kafé vypitl a to zdravé jen oždibal aby se neřeklo a nechal