Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 21.Lis.2024 - 22:00
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 118 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Podzimka
OdeslatNapsal: 24.Úno.2009 - 12:53 
 E-mail   Moje galerie  Profil

Ahoj freťulky!!!
Po dlouhé době mě nechala ta moje čaramůra něco napsat :D Musím říct ře se mám super...dělám si tu totálně co chci a lozím si kam chci :wink: Misky mám pořád plné a wc pořád šisté..vonaví pelkíšek a hraček šíleně moc :D A co mi nedají si vemu sama. :P Přes den si spinkám v luxusní posteli..ale musím si ji ještě napřed upravit svíma hračkama a taky zásobou granulek(co kdybych dostala hlad když se vzbudím :shock: ).Už ji zkoušela moje panička i pořádně ustlat a peřiny zabalit do deky :? ale jaké bylo její překvapení když jsem si dokonale rozestlala :cheesy: .Ale poslední dobou mě nějak brble že prý smrdím :shock: na ni zírám jak tele..vždyt tak krásně voním!Ale ona to nepochopí..taky jí neříkám že páchne jak skunk když se nasmradí těma divnýma smradama :frown: .Cosi je nějaká podrážděná či co...prý ji bolí zub :o . Ale musím Vám freťulky něco říct! Já se asi zamilovala :!: :oops: :oops: Do toho velkého bručouna co tu snáma bydlí :cheesy: On mě donésl domů takovou véélikou zahnutou rouru,v ní se tak super léce. a včera mě donésl takoví míček co strašně hopká(prý už je naprasklý a nedá se sním hrát pinec) :roll: To je vám ale taková zábava..lécu za ním a nemůžu ho chytit pořádně :cheesy: Taky jsem začala více kousat(hlavně toho páníčka) když dojde už mu vysím na prstech na noze a nechci pustit.A taky mu hrozně olizuji nohy(má je taková chlupaté :lol: ) Na záchod musí chodit semnou..jinak ležím rozpláclá u dveří a nebo mu na ně škrábu. :twisted: Včara mě odžduchl za to že jsem ho hoodně nafla..tak během chvilky za mnou letěl a hledal mě kde jsem :mrgreen: No není zlatý :?: :cheesy: Taky jsem byla včera nachytána při maskování v posteli(a to už večer kdy bývám v kleci a ta malinká co tu léce ve své (MOJÍ) posteli :( viz foto níže.
Tak se tu zatím mějte a smrádkujte a kousejte jako já :cheesy:

Maskování mezi polštářkama a hračkama
Obrázek

Odhalení!
Obrázek

A celé foto mého spinkání stou malou uličnicí :cheesy:
Obrázek

Po tomto fotu jsem už letěla do BEZPEČÍ (prý pro mě)
Obrázek

OdeslatNapsal: 24.Úno.2009 - 18:31 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

To je ale pěknej fracíček 8)

OdeslatNapsal: 24.Úno.2009 - 20:32 

petulevrtule napsal:
To je ale pěknej fracíček 8)

:cheesy: :cheesy: si taky říkám :lol: ted jsme došli domů z odpoledního plku u mamky(babičky) a našli jsme ji v posteli aj s nastěhovanýma granulema a zrovna večeřela :twisted: Její pohled sám o sobě říkal"co mě ted otravujete,vypadnite".Je to dílko...

OdeslatNapsal: 25.Úno.2009 - 10:11 
 E-mail  Profil

:D :D :D Ahoj. Moje Batulka je tak strašně hodná.. a když čtu vaše deníky,tak se vždycky tolik nasměju. Ona takhle vůbec nelumpačí :( . Už se moc těším na prcka(už sebou prý pěkně mele v bříšku), aby tady někdo zaroštačil, jako vaše kožíšky :D . Dokonce jsem dostala povolenou třetí fretulku, tak ještě plánuju jednu "neplánovanou" adopci do budoucna a to taky budu doufat v nějakou lumpici, jako je Podzimka :) .Batulka je andílek na mazlení, potřebujem i dáblíka :D

OdeslatNapsal: 25.Úno.2009 - 12:16 

Lenkask1 napsal:
:D :D :D Ahoj. Moje Batulka je tak strašně hodná.. a když čtu vaše deníky,tak se vždycky tolik nasměju. Ona takhle vůbec nelumpačí :( . Už se moc těším na prcka(už sebou prý pěkně mele v bříšku), aby tady někdo zaroštačil, jako vaše kožíšky :D . Dokonce jsem dostala povolenou třetí fretulku, tak ještě plánuju jednu "neplánovanou" adopci do budoucna a to taky budu doufat v nějakou lumpici, jako je Podzimka :) .Batulka je andílek na mazlení, potřebujem i dáblíka :D

No tak naše Podzule byla taky andílek :mrgreen: Co jsem jí založila deníček tak jsem ji jen chválila atd.Ale ted je to jiné :D je to anděl s dáblem v těle :twisted: A s Lucinkou jsou dvojka k pohledání :P .Andrejce je už 8 let tak se s Podzulou chce jen mazlit a dělá jí různé prolézačky atd.Ale Lucka je malí satan sám o sobě tak ty dvě spolu je něco :lol: .Ale aspon je tu živo!!!Jéé jak já bych brala další fretulku!!To by bylo srandy ještě více!Ale jsem ráda že i přes přísný manželův zákaz jaké koli zvíře v bytě toleruje Podzimku.(kterou jsem si vzala bez jeho svolení)Děti mají vyrůstat s nějakým zvířátkem aby věděli jak se k nich chovat a naučili se to. :wink: A naše Podzule je postaví do latě když hce obě dvě aj s návštěvama :cheesy:

OdeslatNapsal: 25.Úno.2009 - 12:27 
 E-mail  Profil

>To je pravda s těmi dětmi. Já jsem vyrůstala se zvířaty a celý život se snažím s nimi i pracovat, milovat svoji práci :P . Mojí malé je 3 a půl roku,občas jí chce moc nosit a musím zasahovat, ale většinou jsem "kazihráč" :D . To když si třeba myslím, že se Batušce v té igelitce nelíbí," Hedunko, okamžitě jí pust!!!!" a Baty okamžitě letí zpátky do igelitky :D . To se pak na mě dcera kouká, jak na debila. Tak mávnu rukou nad oběma a odcházím. Já se strašně těším na další fretulky, protože mám od kamarádky vysledované, jak se teprve ve smečce začnou projevovat. Jak je každá jiná, to je pak teprve srandy doma :D :D :D . A Navis, neházej flintu do žita :D . Nejvíc se mi tady na foru líbí, když čtu, jak ti, co brblou kvůli jedné fretce pak sami donáší domů třetí :D :D :D

OdeslatNapsal: 25.Úno.2009 - 12:59 

Taky naše malá nosí Podzimku a to za krkem :D ,do igelitek lozí sama a to i návštěvám tak už to neřeším :wink: .Taky se u nás používá Lucinko neděle to a tohle Podzimce můžeš ublížit atd.Nakonec zjistím že Podzule to sama na ni chce tak na to prdím :cheesy: jsou to opíce obě dvě. :wink: No můj manžel je trošku divný člověk... on neuznává na bytě zvířata(patří prý na barák) tak jsem ráda za Podzulku aspon a nebudu ho provokovat. :wink:

OdeslatNapsal: 25.Úno.2009 - 19:38 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Ale jsem ráda že i přes přísný manželův zákaz jaké koli zvíře v bytě toleruje Podzimku.(kterou jsem si vzala bez jeho svolení)Děti mají vyrůstat s nějakým zvířátkem aby věděli jak se k nich chovat a naučili se to. :wink: A naše Podzule je postaví do latě když hce obě dvě aj s návštěvama :cheesy:[/quote]

Já měla za to, že byl nakonec ze všech stran ukecán :lol: a nedobrovolně se podrobil fretčí převaze :D :lol:

OdeslatNapsal: 25.Úno.2009 - 20:49 

Já měla za to, že byl nakonec ze všech stran ukecán :lol: a nedobrovolně se podrobil fretčí převaze :D :lol:[/quote]
:cheesy: :cheesy: Tak to je přesně vystižené!! :lol: :D :D :twisted: :twisted: Prostě neměl na výběr :wink:

OdeslatNapsal: 1.Bře.2009 - 12:39 

Nazdárek všem freťulím a jejím páníčkům!! :D
Jsem tu jen na malinký skok (než zjistí ta moje čaramůra že jsem sem zase vyhopla :mrgreen: )
Hodím Vám sem pár videí:
Video 1 můžu nazvat.... Jak mě doma týrají!! :evil: (panička to nazvala Boj s Podzulou ale nevím proč)
http://www.youtube.com/watch?v=k2b3Aqge_y8

Videjko2... Uvidíte jak se musím vucovat aby si mě vůbec všiml někdo a jak se ke mě chovají :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=pHA7OK6CjEY
(Podle paničky prý nemám lhát..že když můžu tak tu malou nosím pomalu v zubech po bytě a ona si nechá vše líbit) :roll:

Videjko3... To je moje hraní s nafouklím balonkem :cheesy: Včera jsem jich praskla 3!Je to super zábava!! :cheesy:
http://www.youtube.com/watch?v=d-ps_wtrx0w

Prý je tam více videí tak se máte kouknout.... Včera mě nedala pokoj a pořád za mnou běhala stou věcí co vás pořád točí :( to bylo děsné..Jinak jsem prý pořád ten stejný sprateček :oops: :P (jak říká panička Petra..kousavý,smradlavý,nedobrý a totálně pubertálně praštěný :cheesy: ) No není ona hodná :lol: Tak se s Váma loučím jednou fotečkou přeji taky takový veget v posledním dni víkendu!! :wink:
Podzule

Obrázek

OdeslatNapsal: 2.Bře.2009 - 8:51 
 E-mail  Profil

>Ahoj Navis :P . Já jsem se fakt moc nasmála :D . Nejenom,že je Podzule fakt legrační torpédo, ale u nás doma je to opravdu úplně stejné. Malá všude "omaluje" a v televizi má jako kulisu pořád pohádky :D . Lucince uklouzlo slovo "svina", u nás už bylo" týýý voe" a "ty hajžlíku" a nebo "ty jedna pjcino". Už se těším, s čím bude chodit ze školky :D . A videjko s balonkem mě šoklo, já jsem měla strach, že kdyby prasknul, že si Baty minimálně pušne.... :D . Ty už to máš vyzkoušené- jdu do toho taky :D .Moc zdravíme fretulku a díky, za můj dnešní první smích :D :D :D

OdeslatNapsal: 2.Bře.2009 - 9:46 

Ahojík!! :D
Děkuji ti za pochvali!! :oops: No naše Lucka si to nosí hezky ze školky,kolikrát na ni hledím co dovedě v té své makovici vymyslet za věci :shock: .Její oblíbené slovo je Blbecku..to používá často.Hádá se tak ze svojí starší sestrou tak to už neřeším :cheesy: Kolikrát je tam řevu jak blázen(v pokoji) ale jaks e říká..dokud neteče krev je to jedno :wink: .Jinak Podzule je totální šílenec..někdy je torpédo hadra oproti ní :mrgreen: .A na to že se nebojí praskání balonků jsme došli náhodou když holky dostali v Bille zadarmo balonek a nechali ho ležet na zemi.taky sjem si myslela že si pšoukne ale ani ránu,ji to tak baví že půjdeme koupit sadu balonku ,ponafukujeme a budeme točit co dělá :P

OdeslatNapsal: 12.Bře.2009 - 18:46 

kvo kvo a nazdárek!
Jak pro všechny fretky a fretˇáky tak pro jejich páníčky :D
Velice nic nového se u nás neděje :( což je škoda... :D Ale jedna zásadní věc se přece jenom změnila..Podzimka přestala smrdět a už má zase svou medovou vůni :cheesy: .Což je fajn.A ještě odpověd pro ty které by to napadlo dřív než to napíšu "né není v říji ani jí nezačíná".Pipku má pořád malušinků :wink: . Podzule má celkem poslední dobou pestrý život :frown: spát- jíst-spát-kadit-spát.To je třeba jeden den(hlavně když je škaredě venku).Z toho dnes například je pěkně tak jen řádí jak urvaná z řetězu...hryže a hryže.Ale jakmile se veme ven :? ..je zle.Třepe se jak ratlík a jen valí ke vchodovým dveřím a dobývá se domů 8) .Hold je to na oko hrdinka ale skutek utek :lol: . jedna změna nastala v chování k manželovi :roll: jakmile přestala smrdět tak za manžou sice běhá ale už opatrněji a už se nechce nechat pohladit a je spíše v pozdálí..jako by si nebyla jistá.Přitom jí nikdy neublížil (ani o ni nezakopl nebo tak něco).Je z toho trochu neštastný protože si zvykl jak za ním běhá a je pořád u něj a najednou je opodál jako kdyby něco udělala a on na to došel a čekal ji trest či co. :shock: No prostě prožíváme sní změny teda dobré..jeden by nevěřil že takové malé zvířátko může prožít tolik změn než dojde do dospělého roku.Hold je to puberťačka.Napřed mazel,potom atomovka hadra,potom začne smrdět a podlézat manžovi a mě totálně drtit,nakonec mazel ale manžel odstaven :cheesy: .Taky si velice oblíbila moje prsa :roll: :shock: .jakmile se natáhnu na sedačku a nebo nějak sednu kde mě může vlést do klína tak se natahne k prsům a chrní :lol: Se jí ani nedivím...na měkkých polštářcích kdo by nespal že?! :wink: Jinak s holkama je pořád na stejné lodi..malou si vychutnává a u velké je v těžké pohodě..puberťačka k puberťačce sedá... tak si rozumí i když jedna kvoká a druhá kecá :D O víkendu když bude pěkně ji čeká konečně seznámení s mím posledním mazlíkem za svobodna a to skoro s 12 ti letým perskosiamským kocourem.Tak jsem zvědavá co na něj řekne..Jak znám Toma tak vyvalí oči z důlku a začne prchat :cheesy: V podstatě žádné nové infíčko u nás..jen nudné tlachání :oops: 8)

ještě její podoby pestrého života :twisted: (nudného??)
spánek č1. Obrázek

č2. Obrázek

č3. Obrázek

č4. Obrázek

Hraní...drcení nohou
Obrázek

jde po něm najisto :twisted:
Obrázek

A co myslíte že zase následovalo?,příprava na spaní
Obrázek

Holky si o tomto dnešním zápisku myslí své :shock:
Obrázek

Jedno videjko z dnešního rána...
http://www.youtube.com/watch?v=ftGdmnX-P5g

Jen info o tom talířku..je to banán s čerstvíma ostružinama pokapaný pravím javorovým sirupem)což by jí neuškodilo )a cereální sušenka(což asi jo).Naštěstí jsem zjistila že Podzimka se vůbec nechytá našich jídel ani je nejí.A to i když nám od stolu něco upadne na zem..nesní ani zrníčko rýže(což jsem jí velice vděčná).A ten zbytek co jste viděli je prosím zbytek snídaně co měl manžel do postele :oops: Talíř s volskýma okama posypané jarní cibulkou,pepřem a kečupem zbaštil.Kafé vypitl a to zdravé jen oždibal aby se neřeklo a nechal :evil:

OdeslatNapsal: 12.Bře.2009 - 19:03 
 E-mail  Profil

>Ahoj Navis :D , tak si představ, že i to vstávání našich dětí vypadá úplně stejně :D :D :D Kdybych ji probudila já, tak bude mrzká, ale Baty může, to se vstává s úsměvem a prý : "dobrý ráno" :D :D :D

OdeslatNapsal: 12.Bře.2009 - 19:16 

Lenkask1 napsal:
>Ahoj Navis :D , tak si představ, že i to vstávání našich dětí vypadá úplně stejně :D :D :D Kdybych ji probudila já, tak bude mrzká, ale Baty může, to se vstává s úsměvem a prý : "dobrý ráno" :D :D :D

Jedinné štěstí že si naše dcery nejsou podobné..to by bylo už mooc podezdřelé :lol: :D .No a to si ted představ ty že manža ji budil a nic,já ji budila a nic..televize ji taky nevzbudila tak šla na řadu Podzule :cheesy: Ale první várku budění jsem nestihla natočit..toto byla ta drsnější metoda podzimky.Ta první byla jemné olozování a lehla si jí na hlavu a čekala,když to nepomohlo začala touto netodou :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 118 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Další