Kvo,kvo freťulky!!
Tak se po delší odmlce opět hlásíme s malích infíčkem.
Máme doma totálně ujetou puberťačku...ale jinak pořád to naše zlatíčko..má jen nějaké ty své choutky

.
Naučila se otvírat klec,sice je to i půl hodinnové mlácení,páčení atd ale přece jen ji otevře(ale od dnešní noci už né

) Jeli jsme s manžou na menží výlet a když jsme se vrátili tak byl pokojík hore nohama..peřiny na posteli totálně poválané(a do tak malého zvířátka bych to teda neřekla),květináč vyhrabaný,hračky povytahované,otevřená skřín a vyházané svetry(andrejininy),ovládač na dvd chudák dostal zabrat,atd...manža nic neřekl jen se usmál a šél pryč.
Taky jsem měla jeden menší boj s podzulou v noci když poprvé utekla..letěla přes celí byt za mnou a manžou do postele..radostí kvokala ale pro nás to tak radostné nebylo akor když vás ve spánku něco šíleně rafne do zadku

Jsem vyletěla a fretule šla do klece stím že dostala kárané a hotovo.Když probudila celí byt kdom malé tak jsem našila nouzově na přední část starý ubrus a bylo po páčení a mlácení..odměnou mě byl jeden hnusný a podlí pušák od podzimky přímo do nosu

..ten smrat jsem cítila zbytek noci.
Taky nám tu konečně napadl sníh tak jsem se vydala s podzimkou ven do sněhu,holky jsem sebou ani nebrala a vyletěla jen před byt v nazouvákách stím že to minuty budeme doma)kvůli tomu jak se bála když sníh nebyl venku)..já ale to jsem se přepočítala..šílenec řádil jak divý a já byla mokrá a zmrzlá jak myš.
taky se nám "umoudřil" páníček..už si hraje s podzimkou a na silvestra byli spolu na sedačce,snažila se ho vyžduchat a tak mu lozila pod triho a lechtala ho čumákem.Kam se hne manža,tak je podzima,čeká na něj u wc,u dveřích od bytu když jde pryč.budí se v noci když ho slyší jak jde na wc atd.
je to šíleně ukvokaná fretule..překvoká nám i televizi když ji to chytne

A dneska pustila pušáka na Lucku..ta se sní hrála a když podzule chtěla dolů z ruk a Lůca ji nechtěla pustit tak si pěkně zapušila,výsledek..volná fretka a smardlavé vyřechtané dítě které se nechtělo z toho smradu vysléct ani umít.
pár foteček:
je mi zima....aneb Andrejka zachránce

první útěk a nalezení fretky

a její dílo(to lepší)

první procházka venku

dnešní hraní ve sněhu s luckou

Opět se nese

Tak mě tak příjde kdo vlastně tady poroučí a rozhoduje..jedinný kdo se ještě nepodřídil podzuli je manžel

i když....

co si budeme namlouvat
A tady taky nějaké to videjko
tady je jak je naše podzule dosraná z manžela..je to jeho druhý ocásek
http://www.youtube.com/watch?v=FAufSkY_cTo jde to špatně vidět,byl večer a manžel potom zhasínal..há ho totiš točila už po x té a už toho měl plné zuby
poprvé ve sněhu
http://www.youtube.com/watch?v=ZHxBgLYMxXwtam jsem ji tahala pryč od popelnice..

pořád ji to tam nějak táhlo
a dnešní hraní a finiš
http://www.youtube.com/watch?v=faMV7bZOcTsa sposty dalších..pokud se Vám bude chtít tak si to projdite
jen takový malí dozat:"už jste někdy slyšeli že by fretce vybuchla prdel??"

já jo dnes od naší malé.Podzule šla k pc a vlezla na dráty a lucka ji hned začala brát na ruky a brblat jí že jí může vybuchnout prdel od té elektriky
tak ahojík zase za nějaký časík