Ahojík Freťandy a Freťáci!
zase trochu toho našeho infíčka
. Panička s holkama se vydala mi koupit nějaké pamlsky..nakonec z toho bylo pamlsků za nemalé penízky
.Do toho ještě došel balíček od frodíka
.A ještě mě došla taštička na nosení(že prý když jsem taková hrdinka venku tak at se aspon nosím když nechci šlapat)
. Ale taky vám musím napsat co mě ty moje můry udělali
,oni mě koupili nové stelivo
.To bylo utrpení pro mě,úplně jsem byla mimo a v šoku. Vyčistila mě ta moje panička moje wc a nasypala nové stelivo (Asan se to jmenuje),já tam hupla a hned jsem se v něm válela a nakonec jsem si tam ustlala.Jen jsem slyšela jak říká že to bude asi problém.. Za chvíli se mě chtělo na OO a to mocinky
,běhala jsem úplně neštěstná,hledala jsem kam bych se nohla vy...
.Panička mě vždy dala do toho vonavého steliva a já nevěděla jestli se tam můžu a nebo né..no nakonec ona vyhrála a já to pustila i mimo rožeček doprostřed.
Čekala jsem že zase dostanu po prdeli ale to bylo hlazení a dávání pamlsků,že jaká jsem šikovná holčička atd
Jsem nechápala co se děje!Ale pamlsky jsem baštila kdyby si to náhodou rozmyslela a aby si je nevzala zpět.
No stelivo bylo to nejmenší co mě potkalo...to horší mělo teprve přijít
Včera mě vzala panička s holkama ven.Vzali i tu novou tašku do které jsem se hned na chodbě drala.Šli jsme hoodně daleko..koukala jsem na rychle se pohybující krabice co všede kolem nás jezdili
a potom jsem se ocitla někde v teple kde to hrozně vonělo(prý obchod).Ale tam mě nechtěli ani z tašky nechat nakouknout
Jen jsem slyšela jak panička říká at ji drží pořádně v tašce aby je prý nevyhodili.
nevím proč by nás měli vyhazovat
nakonec jsem byla zase venku v zimě
a potom jsme došli konečně k někomu domů.Tam mě vytahla moje šéfka z tašky a dala na vodítko a prý že jdeme na wc.
No jaký to byl šok když jsem zjistila že jsem úplně někde jinde a to wc bylo venku a strašně moc veliká hromada steliva někde v rohu(na dvoře)
To nic nebylo proti tomu co mě čekalo za chvíli
Cítila jsem tam strašně divný pach tak jsem hledala co to je a najednou jsem to zjistila
se tam na ně vyřítila strášně velká černá věc!A jen slyším fůj Asro to nesmíš
Prý se tomu říká pes..ale ona pořád zamnou a chtěla si hrát..chápete to??Pes velký jak hora,najednou jsem viděla jak skočila na paničku a byla velká jak ona
.A potom zase zamnou a panička byla pořád u mě kdyby prý něco..A něco se stalo.Mě to naštvalo tak jsem toho psa ňafla do nosu(ale jen trošku)
Ale ona to nepochopila a zase kolem mě štastně skákala a to už jsem byla v bojové pozici
.Panička mě vzala na ruky a šla mě dát domů..že když nechci na wc tak půjdeme do tepla.Tam mě čekalo další překvapení
velká chlupatá věc.
Ona na mě syčela..ale mě se hrozně líbila.A zase jsem slyšela jen Tome fůj,neboj.A on pořád utíkal přede mnou a mě se líbil
.nechtěl mě ani náhodou vedle sebe.Prý je to paničky poslední mazel co měla předemnou
. No potom pro nás dojél páníček a jeli jsme tou krabicí domů..to se mi libilo.Koukala jsem nalepená na okně na vše co bylo venku.
A nakonec jsem poznala svůj domov...jen co jsme vylezli z krabice ven.
Já byla šťastná!Doma honem na wc a potom jsem nestihla se ani zavrtat do deky jak to dělám a už jsem nevěděla o světě.Prý jsem byla statečná a spánek byl zasloužený
I když jsem se nenachodila vůbec
No jsem zvědavá co pro ně zase nachystají...
Fotečky :
Moje nová taška-fakt jen MOJE!
Nějaké pamlsky a to nové stelivo
Tady je můj ukázkový panáček ( co bych neudělala pro vitamínovou pastu že?! )
to pod sebou mám balonek..te tam dávala ta malá potvůrka
Moje taška a já..nikomu ji ani doma nedám
Já ta Tom(ta chlupatá koule)
A zasloužeý odpočinek
A tohle je Thomas : Skoro 12-ti letý perskosiamský kocourek mojí paničky a ten co si semnou nechce hrát
A nějaké videjka:
Já s balonkem:
http://www.youtube.com/watch?v=2pHsnMzgDUktady blbnu po ránu s malou :
http://www.youtube.com/watch?v=Q2EYtR7xY74To je zatím vše.. taks e mějte dobře milé freťulky!!