Zdravíme úplně všechny!
Trošku se tu zase ochomítneme

,ale potom zase půjdeme

.
Co se u nás zase změnilo a nevo odehrálo

ti kteří chodí na chat vědí vše a jinám to tu trošku napísneme

.
Podzimka začala třetí týden svého očekávání(pokud se zadařilo).

Váží 880gr,pěkně nám přibívá na váze.Zase změnila chování,už zase léce s Lůcou po bytě jako uragán.A mě opět nesnáší ale to napíši níž proč

.Manžela pořád miluje.Dělá si zásoby jídla po celém bytě a to i v mé skříni ve svetrech kam začala poslední dobou zalézat a spat.Na své wc už zase chodí bez problémů ale sem tam ně někde nechá překvapení

.Ale už se nechá aspon trochu potulit a usne v klíně.

Taky nám změnila svůj vzhled!

.A to teda úděsně.Je ted zní taková polo krysa

.Pustila behem jednoho dne tolik chlupů že jsem zírala jak to zní jde dolů...zbytek na ni ale stále drží a ani se nesnažím jí to dávat dolů když to nejde "samo".

.No Podzule mě nesnáší za to že jsem ji zbavolala těch jejich chlupů...hlavně že u toho "oškubávání" držela a usínala.Ted když na ni jen lehce šánhu tak uteče a nebo mě poškrábe!

Zato manžel ji může hladit i po holé kůži a nic..schoulí se mu v dlaních a je štastná.Dotku se jí já a vraždí mě

.Naše Podzule to ale vzala hopem(to sundávání chlupů),páč ještě nebyla ani podrostená a došli ted trochu chladna tak se jen zavrtává do svetrů.První den si ani nehrála jak z toho byla nervozní a dnes už létala zase jak išus

.Ale vypadá teda hrozně.Jak řekl manžel když ji viděl: "To je ale hnus"

. Ještě jí vadí ty zbylé chloupky a snaží se je všemožně sundat ale hold drží tak má smůlu

.
Jinak naše Ajka propadla fretkám už úplně.Malovala obrázky a řekla mě že až bude velká tak bude mít doma fretky

,na otázku že kdyby její přítel nesnášel fretky co bude dělat mě řekla že když bude bydlet ona sním tak se zbalí a odstěhuje i s fretkama a když bude on u ní tak není co řešit prý "vypadne chlap!"
Lucinka mě dnes honila k doktorovi,že musíme už jít s Podzimkou aby jí už vytahli ty miminka z bříška a aby jsme je už měli doma

.Tak se tu nějak nemůže dočkat snád už nikdo.Jen výjdu ven tak se mě ptají jestli už se potvrdilo že čeká a nebo nečeká míma

.
Zase trocha obrázků:
Takto spinkala...

Tady umívala nohy holkám

a tady loudila ještě ručičku na umívání

Ajky obrázky...

Tak se zase někdy ukážeme!páček