Nazdáreček!
Jsme tu jen na skok

není časík
Stručné infíčko: Mimča rostou rychlostí blesku

,jsou zdravounká a čilounká.Krásně papkají-přikrmujeme.Nedej bože když si spletou prsty z papenou,koušou jak dasi

. Zájemci se začínají hlásit

Což je pro mě hrozné..jsem si na ně tak zvykla...už vím jaké má kdo povahu atd.Naštěstí jsou to lidičky co mají fretulky a nebo měli.Tak se nemusím strachovat ,ale i tak...

Malá tu protestuje že si je všechny necháme

Manžel protestuje že je dá i s Podzulí

.
Podzimka je čím dál více žárlivější!!

Dokrmování mimin se prodáví v jiné místnosti.protože naše mamina je začne kousat surově až piští a začne jim hltavě to jídlo žrát(i když má to samé).Začala si vynucovat krmení z ruky a držení jako mimino

.Samozdřejmě že si stále pro mě chodí jako do školky abych si brala míma na 2 hodky minimálně.Ona se v klidu nají,napije a vyvalí a vyspí

.Těžká pohoda a míma spí zase semnou na sedačce.Jinak je ale zase náš rozmazlený sprateček jaký byla.Mamča je vzorná,míma si krmí a umívá.Po porodu vážila 800gr včera jsem ji vážila a má se holka dobře!Váží 920gr!

já měla strach jak bude chudnout a bude strhaná a ona si ještě kyne

Dneska jsem tu létala jako motýlek,jedno mímo se doplazilo na wc(myslela jsem že hledá maminu když nevidí) udělalo bobeček a čurkalo a šoupalo se zpět do svetrů a za maminů.

.Pokud to byla náhoda tak krásná

.Jinak míma přibírají taky pěkně na váze co dva dny vážíme a těch 40gr přírůstek je na každém.Jsou to kuličky.Žel ted foto nemám na 4 týdny co mají až v neděli.Digoš je půjčený .
tak jsou tu fota 2 týdnů a 3 týdnů
míma 2 týdny

2 týdny

2 týdny

Unavená maminka

Unavená chůva

míma 3 týdny

3 týdny

Podzulka jak je rozmazlovaná to je jen jedno malinké rozmazlování...

Jinak Podzimka oslavila 1 rok

(odhadovaný věk) u nás je už 7 měsíců

.
Tak páček!!