Tak Vás tady všechny zdravím!
Jmenuji se Luna Podzimka
..ano Luna(tohle jméno mi dali nový majitelé kteří mě adoptovali 15.11.2008). Ale musím říct že na mě volají podzimko(tohle jméno mě dali moji zachránci -Petule
).Bydlím tady přesně týden a už jsem tu prožila hoodně krásných lumpáren
Tohle je moje maličkost
trošku se ted představím..
Jsem prý hrozný...ANDÍLEK!Ale ještě nevědí co ve mě je
od prvního dne chodím pěkně na svůj záchůdek,pěkně baštím granulky,paštičky,syrové masko,pamlsky
Ale dávali mi i nějaké bléé ovoce(jablíčko a banánek) nevíte náhodou na co to je??
. když si hraji a létám po tom našém bytečku tak nikde nečurám a ani nekadím..vždy se vrátím do své klece na svůj záchůdek (jsem přece slečna velká né?! )
.Při koupání jsem hodná,neškrábu a ani nevyskakuji z vany.Při dovádění nekoušu,jen jemně stisknu a když jen přece trošku víc a uslyším au a nebo fůj tak hned povolím a začnu olizovat kousnuté místečko
.ale kde koušu opravdu hoodně jsou ty věci po kterých chodí moje rodina,tuším tomu říkají nohy.Na nich mají úžasné ovlečení a to ponožky..fretˇulky to je vám ale ohromná věc!!tu musím dostat za každou cenu a je mi jedno jak!
Trošku o mé rodince: je tu jedna velká paní...Je na mě až moc opatrná jak kdybych byla nějaké mimino..nebo co
,potom tu jsou dvě cácorky..správné to holky.Užívám si snima hoodně legrace.Hlavně stou malou..tu rafu do prstů jak můžu,tu větší už tak nemůžu..ta mě potom řekne škaredě..prej fůj podzimo
.Pak tu je ještě jeden tvor,ale ten není jako já a moje holky,je to chlap..lidičky ten vám je nějaký nabručený
panička mu říká medvídku..že prý pořád bručí,ale nechápu proč tak když není vůbec chlupatá
Když jsem tu byla druhý den tak za mnou došel a pořád mě dával tu úžasnou věc(ponožka se tomu říká-prý) k tlamičce,ale já se ho nějak bála a tak jsem si ho raději nevšímala.Ale on si nedal říct a pořád mě provokoval...dopadlo to tak že jsem neodolala a hoodně jsem se do té ponožky zakousla
v ponožce byla díra a bručoun začal brblat že mě odnaučí kousat do nohy a šél pryč!
už jsem si tu našla své místečka kam si stěhuji hračky.taky jsem si už podle svého předělala pokojík mích holek
jen nemůžu požád hnout stou velkou věcí na které sedávají když se dívají na bedýnku s pohyblivíma obrázkama
Ale já na to dojdu jak ji přestěhovat
tady jsou nějaké fotečky kde jsem JÁ
v tulenu když spím
při jiné poloze
ani soukromí tu nemám
A po dnešním koupání
to byl odpočinek
A spinkám!!
jiné fotečky jsou v galerii..to Vám vzkazuje panička.Já ji sem nepustím
.tak se zatím mějte!!
ještě bych zapoměla!Tady je malé video jak jsem si hrála na posteli
http://www.youtube.com/watch?v=2Co7XipYNX4A já tímto děkuji petuli za radu jak ho nahrát na youtube.Petra-Navis