Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 21.Lis.2024 - 22:37
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Roník
OdeslatNapsal: 2.Bře.2009 - 0:42 
ŽoFiRo napsal:
no když píšeš že vyrost, tak se třeba jen prostě už do toho malýho záchůdku nemůže naštelovat :)

zas tak nevyrostl a stelovat se muze :) jsem ho tam z ty misky s vodou ted pekne presteloval do ruzku :) ... nekdy ho na zachodku vyfotim pro predstavu :twisted:

OdeslatNapsal: 2.Bře.2009 - 0:47 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

já mám tyhle rozhé záchůdky v bytě a u holek v kleci, samec má kočičí obdélník, do těch trojúhelníků v bytě sice chodí, ale jak se tam šteluje z rohu do rohu, tak je bobek stejně většinou mimo a nebo přes ten nižší roh z WC vycouvá úplně.

OdeslatNapsal: 3.Bře.2009 - 22:35 
ŽoFiRo napsal:
já mám tyhle rozhé záchůdky v bytě a u holek v kleci, samec má kočičí obdélník, do těch trojúhelníků v bytě sice chodí, ale jak se tam šteluje z rohu do rohu, tak je bobek stejně většinou mimo a nebo přes ten nižší roh z WC vycouvá úplně.

je fakt ze by obdelnik to vyresil ale musel by byt na miru boudicky aby mel oba rohy obsazene ... uz se tesim na tu starou skrin az mu z toho udelam volieru ... jinak dalsi poznatek docela casto se drbe a kdyz si ho prohlidnu tak na "hrbu" to ma takove ulizane jako by ho tam neco svedilo dneska papal tak jsem ho tam drbal prsty kupodivu nekousal a docela se mu to libilo asi ho tam neco kouse ... nemuze mit blechy ?

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 8:02 
 E-mail   Moje galerie  Profil

Blechy fretka může mít.Naše je tuším měla.Petule ji odblešovali.Dokonce mě dcera donésla ze školy vši a nevěřila bych že by i fretka je chytla.Ale chudera se tak drbala nemohla ani běhat tak jsme odvšivovali i fretulku.byla potom štastná jak "blecha" :D

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 15:45 
Navis napsal:
Blechy fretka může mít.Naše je tuším měla.Petule ji odblešovali.Dokonce mě dcera donésla ze školy vši a nevěřila bych že by i fretka je chytla.Ale chudera se tak drbala nemohla ani běhat tak jsme odvšivovali i fretulku.byla potom štastná jak "blecha" :D

on se nedrbe nejak casto akorat obcas slysim jak z boudicky jak kope o stenu :D ... a obca na tom hrbiku se mi zda ze to ma takove ulizane ... :)

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 16:36 

Určtitě by stálo za to, ho prohlídnout, jestli mu tam něco neleze - ale nemusí...může mít taky kožní potíže - pokud to tam má ulízané...Blechy mít samozřejmě může, to může mít jakékoliv zvíře, které má srst. Prohlídla bych mu jí a pokud nic nenajdeš, tak bych to nechala pak k řešení u veterináře, aby se na to podíval, každopádně je pomalu už na čase, aby ste tam zašli...
K tomu záchudku, jak píše žofka, ono se ti může zdát, že se tam naštěluje, ale jemu ten záchůdek může připadat malý. Naše nejdrobnější Kimča, nám do měnšího prostě taky chodit nechtěla, i když nám se zdálo, že je pro ní akorát, má teda tu největší noru 3, kde se "ztrácí" :D ale hlavně, že je spokojená...U samic ale většinou...problémy s wc nebývají, to spíš s klukama...Jim ty roháčky prostě moc nevoní, raději mají opravdu ty obdélníkové, jak radila žofka. Je to pro ně prostorné a může si vybrat hnedle 4 rohy :D

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 17:35 
Ok, dneska jsem mu vymyl komplet boudicku ... uz to tam mel zatuchle ... tak jsem mu to rozdelal a dratenkou poradne vydrhl najednou se zjevil ronecek a byl uplne vyrizeny kde ma postylku zachod a atd .... :) ... chudak pobihal kolem me zmatene ... jedine co jsme jeste stale nenaucili jsou ty ruce :( takze prohlidka kvuli bleskam bude problem ... jinak petulevrtule kam chodis na veterinu koukamm, ze jsi z lipy ,,, mohla bys poradit u nas to jsou vsechno vyslouzili chovatele krav :lol:

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 21:32 

No s obyč. věcma k Šárce Stratilový, ta tady ví cca v Lípě nejvíc, jinak do Jablonce nad Nisou na veterinu Vetcare.
Jinak teda mi ani neřikej, že si z Vanďáku, jezdila sem tam teď 14 dní na škoolení, mohla sem toho vašeho kousavce jezdit vychovávat :mrgreen: :mrgreen:

OdeslatNapsal: 4.Bře.2009 - 23:42 
jee to je skoda :) ... mohli by jsme se nekdy sejit s tim nasim kousavcem :) ... treba o vikendu neni problem zajet do lipy nebo kdybys mela cestu sem ... jsme jeste takovy neohrabani ... bylo by fajn se ucit od nekoho kdo s tim ma zkusenost :mrgreen: treba jak ho sikovne chytit a tak ... to nam proste porad nejde a spis se ho bojime a nechci aby nam tenhle vztah zustal az do jeho dospelosti :wink: mame od nej pekny modriny no :twisted:

OdeslatNapsal: 5.Bře.2009 - 16:37 

Tak se domluvím s přítelákem, vezmem fretmenky a dorazíme :D Vy si pokecáte o VW a já s přítelkyní o fretkách :mrgreen: kdybys měl ICQ, mám ho tu na profilu, tak si ho vem, popřípadě máme i skype, tak přes SZ :-)

OdeslatNapsal: 5.Bře.2009 - 20:41 
hmmm tak prituli zas pokousal Ronik zacal se ji sapat po noze a hryzat do paty tak ho chtela sundat a pokousal ji do ruky ale dost brutalne a hluboko a asi se strefil do zilky zacla z ni tect proudem krev ... mame to tu cele od krve ... a to jsme mu dneska koupili novou hamaku a velkou napajecku a dobroty :( chudak pritule se mi tu rozbrecela

OdeslatNapsal: 5.Bře.2009 - 20:47 

Tak už Vás mám na ICQ kde stééé???

OdeslatNapsal: 10.Bře.2009 - 2:06 
tak se nam ho nedari stale chytit, zkousim ho vzit i v rukavicich a stale utoci nez ho chnapnu povali se na zadicka a kous kous ... a ze on umi kousnout ... rukavici neprokous, ale pod nehtem budu mit peknou stenici ... zkousel jsem to nekolikrat v kuse, ale bez sance :( pak se jeste rozdovadi a jde mi po nohach :D ... zitra zkusim zas snad to bude lepsi

OdeslatNapsal: 10.Bře.2009 - 21:37 

No jo, chce to čas :-)

OdeslatNapsal: 11.Bře.2009 - 0:13 
dneska byl takovej klidnejsi a kdyz zjistil, ze kousani do rukavic nema smysl, peoroze mi to nic nedela :D, tak nestipal tak krecovite ... zase sape medveda uvidime jak se bude darit budu podavat info :twisted:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další