Fórum fretka.kom.cz

Fórum fretky.cz

Fórum pro chovatele fretek - spuštěno 27.12.2007

Nové české Sdružení chovatelů fretek www.schf.cz.

Právě je 21.Lis.2024 - 23:01
Registrovat | Pravidla | FAQ

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Roník
OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 2:11 
takova blba otazka ... mate nekdo doma tchore? jinak jsem koukal a vzhledove je to temer totozne jako fretka :lol:

OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 8:16 
 E-mail   Moje galerie  Profil

yasmin má ty dvě princezny El Diablo :cheesy: to jsou myslím polotchořice nebo úplný přesně nevim, ale kořeny ve tchořoj maj určo :cheesy:

ještě k tomu jedění, když měla od našich Megča freťata, tak jedno si brala paní od freťáka se kterým je Megča měla a pak jsme se jeli na mimčo podívat jak se má a byli jsme zděšený, ta paní měla spoustu zvířat, na dvorku byly různý klece a v jedný z nich ta freťule - v kotci měla zaříznutou slepici, jenom vykuchanou, která měla na sobě ještě peří a ona si trhala to maso zrovna z tý slepice :shock: freťule byla bílá, takže si dovedete představit jak vypadala, když jsme se proti tomu ohradili, tak nám bylo sděleno, že je to pro ni nejpřirozenější prostředí, radši jsme odjeli.... :(

OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 8:25 
 E-mail   Moje galerie  Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Pajice666: mrkni na http://www.pudicka.estranky.cz tam mají Míšu - tchoře :-)

OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 9:46 
 E-mail  Profil

>ten je krásný... :P . Ale obávám se, že rozdíl, mezi ním a fretkou jako laik nevidím :D

OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 10:44 
Lenkask1 napsal:
>ten je krásný... :P . Ale obávám se, že rozdíl, mezi ním a fretkou jako laik nevidím :D

ja take ne :)

OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 11:03 
 E-mail  Profil

:D nedala bych moc za to, že jsme tady jediní dva, kteří to nevidí :D :D :D

OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 11:04 
treba mame doma tchore ani o tom nevime

OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 11:14 
 E-mail  Profil

Tak moji Baty už pár fretkařů vidělo, já mám určo fretku :D . Ale ty ještě nemáš vyhráno :D :D :D

OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 11:43 
Lenkask1 napsal:
Tak moji Baty už pár fretkařů vidělo, já mám určo fretku :D . Ale ty ještě nemáš vyhráno :D :D :D

jen aby si se nedivila, aby ti fretkari nemeli taky tchore

OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 12:03 
tak to moje pako chtelo narvat 20 cm velkeho medveda, za postel, kde je skvira 10 cm, kdyz se mu ho tam podarilo narvat, tak ho chtel nacpat pod postel, kde je stejna skvira, ale to nejak neslo, tak vysilenej padl a usnul na pul pod posteli a plysakem, skoda, ze mam vybitej fotak hodil bych foto

OdeslatNapsal: 26.Úno.2009 - 16:54 

Rozdíl oprvadu na první pohled není vidět. Ale třebas když si takový Míša kousne (to by mohla vyprávět Boži :lol: ) tak to asi musí být něco...My jsme zažili několikrát, když si před nevítanou návštěvou (u něj je nevítaná snad každá, co jsem pochopila...jediný, kdo může přijít je Boži mažel Petr) USMRÁDNE...To je takovej smrááád :? :? :cheesy: Kam se na to hrabou fretky, to by si měl každej, kdo má z pušáku fretky strach, vyzkoušet - jak smrdí pravej tchoř...Jinak co vím, tak se to prý dá jen poznat podle orgánů - pohledově ne, ale také trošku podle srsti a stvaby těla, ale to opravdu laik nepozná :-) Takže klidně můžete mít doma tchořici :lol: ale to jsou opravdu výjimky, spíš polotchořky, to se už docela rozmáhá...

OdeslatNapsal: 27.Úno.2009 - 13:58 
petulevrtule napsal:
Rozdíl oprvadu na první pohled není vidět. Ale třebas když si takový Míša kousne (to by mohla vyprávět Boži :lol: ) tak to asi musí být něco...My jsme zažili několikrát, když si před nevítanou návštěvou (u něj je nevítaná snad každá, co jsem pochopila...jediný, kdo může přijít je Boži mažel Petr) USMRÁDNE...To je takovej smrááád :? :? :cheesy: Kam se na to hrabou fretky, to by si měl každej, kdo má z pušáku fretky strach, vyzkoušet - jak smrdí pravej tchoř...Jinak co vím, tak se to prý dá jen poznat podle orgánů - pohledově ne, ale také trošku podle srsti a stvaby těla, ale to opravdu laik nepozná :-) Takže klidně můžete mít doma tchořici :lol: ale to jsou opravdu výjimky, spíš polotchořky, to se už docela rozmáhá...

taky dobry ... ronator dneska pokousal zase prituli ... ja ho vypustil a ona jeste spala a ronator ji hryzl do zadku ... ale, protoze chtel, aby se mu venovala pak vesele hopsal po posteli jak byl nadsenej, ze ji hryzl ... tak jsme si s nim hrali a on se ji zase zakousl nekolikrat do ruky, tak jsme ho nahnali do prepravky a zaklapli ... cucel jak puk :lol: je to hroznej anarchista

OdeslatNapsal: 27.Úno.2009 - 22:21 

JJ to bylo přesně vybízení ke hře...Já si myslím, že on je nevydováděnej a ani tolik kousat nechce, jen neví jak to ukočírovat :mrgreen: ...Nám tohle dělá Kimča, když jsme oba celý den v práci a přijdem až ve 20:00 h dom, tak je vypustíme a ona chodí a kouše a to fakt kolikrát, že mám slzy v očích :cheesy: :P tak pěkně mezi palec a ukazovák do té měkké kůže...jakmile se vyblbne, je to v pohodě...

OdeslatNapsal: 28.Úno.2009 - 2:57 
ja bych radsi aby i pred vyblbnutim nekousal :) v utery jedeme k rodicum pritelkyne pro skrine a z jedne mame v planu udelat volieru pro toho naseho dravce, tak snad se nam to vydari :)

OdeslatNapsal: 28.Úno.2009 - 14:04 

Tak kousání se odnaučit prostě nedá.... s tím nic neuděláš...jediný co opravdu jde, tak ovlivnit, jak moc kousat bude, je to opravdu jejich hra a koušou naprosto všechny fretky a kdo říká, že ne, tak lže...S tím nic nenaděláš, jsou to jejich pudy, stejně tako kouše kočka, pes...Štěně, kotě to taky musíš naučit, aby to bylo v rámcích mezí.
Jinak dneska sem dávala nová vide na youtobe, mrkni k nám do deníčku, tam je krásně vidět, jak se u náš kouše :lol:

Jinak těším se na fotky voliery, držím palce, ať se podaří, doufám, že nám ukážete, jak ste se doma snažili :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Další